Ihon suojaaminen auringolta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Hajusteeton Hello Sunday The Retouch One -aurinkosuojasuihke on täydellinen tuote matkalle sen näppärän koon ansiosta. Suihke suojaa sekä UV-säteiltä että infrapunasäteiltä, ilmansaasteilta ja siniseltä valolta. Ravista, suihkuta ja pysy suojattuna koko päivän ajan! Tuotteen läpinäkyvä ja kevyt koostumus soveltuu käyttöön sellaisenaan tai meikin päälle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

1102534
Hello Sunday
Kuvaus

Ihon suojaaminen auringolta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Hajusteeton Hello Sunday The Retouch One -aurinkosuojasuihke on täydellinen tuote matkalle sen näppärän koon ansiosta. Suihke suojaa sekä UV-säteiltä että infrapunasäteiltä, ilmansaasteilta ja siniseltä valolta. Ravista, suihkuta ja pysy suojattuna koko päivän ajan! Tuotteen läpinäkyvä ja kevyt koostumus soveltuu käyttöön sellaisenaan tai meikin päälle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Hello Sunday
1102534

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Suojakerroin
Spf 30
Aurinkosuoja
Kyllä
Käyttöohje
Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta runsaasti 20 cm:n etäisyydeltä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle silmät kiinni ennen auringolle altistumista tai täydentämään suojaa päivän aikana. Suihkuta uudelleen 2 tunnin välein.
Ainesosat
Aqua,C12-15 Alkyl Benzoate,Coco-Caprylate/Caprate,Octocrylene,Dicaprylyl Carbonate,Dicaprylyl Ether,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Ethylhexyl Triazone,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Trimethoxybenzylidene Pentanedione,Vp/Acrylates/Lauryl Methacrylate Copolymer,Sodium Hydroxide,Phenoxyethanol,Carnosine,Tetrasodium Glutamate Diacetate,Ethylhexyl Palmitate,Caprylyl Glycol,Tocopherol,Silica Dimethyl Silylate,Butylene Glycol,Pentylene Glycol,Sodium Hyaluronate.
Arvostelut