A'PIEU Green Tea Milk One Pack - kangasnaamio sopii hyvin herkälle ja punoittavalle iholle. Taikapähkinäuutteen ansiosta kanagsnaamio auttaa tasapainottamaan talineritystä ja ylläpitämään puhtaampaa ihoa, joten naamio soveltuu hyvin myös epäpuhtaalle iholle. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille. Kangasnaamio tuoksuu raikkaalta. Vihreäteeuute - kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sisältämät antioksidantit ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja parantavat sen vastustuskykyä. Maitouute - kosteuttaa tehokkaasti, hyaluronihappo auttaa uutetta imeytymään paremmin ihoon. Taikapähkinäuute – rauhoittaa ja tasapainottaa talineritystä.

API2
A'Pieu
2,20 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

A'PIEU Green Tea Milk One Pack - kangasnaamio sopii hyvin herkälle ja punoittavalle iholle. Taikapähkinäuutteen ansiosta kanagsnaamio auttaa tasapainottamaan talineritystä ja ylläpitämään puhtaampaa ihoa, joten naamio soveltuu hyvin myös epäpuhtaalle iholle. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille. Kangasnaamio tuoksuu raikkaalta.

  • Vihreäteeuute - kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sisältämät antioksidantit ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja parantavat sen vastustuskykyä.
  • Maitouute - kosteuttaa tehokkaasti, hyaluronihappo auttaa uutetta imeytymään paremmin ihoon.
  • Taikapähkinäuute – rauhoittaa ja tasapainottaa talineritystä.
Tuotetiedot
A'Pieu
API2

Tietolomake

Ihotyyppi
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Viimeistele kasvot silmänympärysvoiteella ja kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, Green Tea Extract, Milk Extract, Phage-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Bacillus / Soybean Fermentation Extract, Yeast / Hair Fungus Extract, Yeast / Mistletoe Fermentation Extract, Lotus Callus Culture Extract, 1,2-hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Glycerin, Caprylic Glycyrrhiza, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Disodium Dithiée, Fragrance

Arvostelut