A'PIEU White Milk One-Pack - kangasnaamio sisältää maitomaista uutetta, joka muodostaa iholle vahvan suojan kuivumista vastaan, se pehmittää ja kosteuttaa ihoa, kun taas aloeuute rauhoittaa ihon punoisuutta. Naamio on raikas ja mieto tuoksultaan ja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalista kuivalle. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille. Maitouute - kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista naamion jälkeen. Maitoproteiiniuute - poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmittää ja jättää ihon puhtaaksi. Aloeuute - rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa.

API3
A'Pieu
Kuvaus

A'PIEU White Milk One-Pack - kangasnaamio sisältää maitomaista uutetta, joka muodostaa iholle vahvan suojan kuivumista vastaan, se pehmittää ja kosteuttaa ihoa, kun taas aloeuute rauhoittaa ihon punoisuutta. Naamio on raikas ja mieto tuoksultaan ja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalista kuivalle. Kangasnaamion ilmataskut pitävät kosteuden ihollasi, sekä huolehtivat siitä, että uute levittyy tasaisesti koko kasvoille.

Maitouute - kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista naamion jälkeen.
Maitoproteiiniuute - poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmittää ja jättää ihon puhtaaksi.
Aloeuute - rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa.

Tuotetiedot
A'Pieu
API3

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Viimeistele kasvot silmänympärysvoiteella ja kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, Milk Protein Extract , Milk Extract, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract , Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Frangance.

Arvostelut