Ei tarvetta poskipunalle: ruusukultaisen pintansa ansiosta essence Emily in Paris by essence Baked Blushlighter antaa sinulle luonnollisen ja ihanan hehkun. Koostumus on silkkisen pehmeä ja hieman hohtava. Higlighterin ja poskipunan sekoitus takaavat upeaa hehkua ja raikkaan katseen. Rakastut myös Eiffel-torni -pakkaukseen.

Tuote on 100 % vegaaninen.

943890
Essence
Kuvaus

Ei tarvetta poskipunalle: ruusukultaisen pintansa ansiosta essence Emily in Paris by essence Baked Blushlighter antaa sinulle luonnollisen ja ihanan hehkun. Koostumus on silkkisen pehmeä ja hieman hohtava. Higlighterin ja poskipunan sekoitus takaavat upeaa hehkua ja raikkaan katseen. Rakastut myös Eiffel-torni -pakkaukseen.

Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Essence
943890

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ainesosat
MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ZINC STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, OCTYLDODECYL OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, TRIDECYL STEARATE, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, HEXYLENE GLYCOL, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, OCTYLDODECANOL, STEARIC ACID, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL, TIN OXIDE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Arvostelut