Hyaluronihappoa sisältävät essence Emily in Paris by essence -hydrogelsilmänympärysnaamiot kosteuttavat ja ravitsevat silmänympärysaluetta viilentäen samalla ihoa miellyttävästi. Naamiot on dermatologisesti testattu kaikilla ihotyypeillä, ne sopivat herkälle iholle ja takaavat virkistyneen ilmeen. Silmänympärysnaamiot ovat holografisen vaaleanpunaisia ja niissä on sydänmuotoilu. Tuote on 100 % vegaaninen.

943889
Essence
Kuvaus

Hyaluronihappoa sisältävät essence Emily in Paris by essence -hydrogelsilmänympärysnaamiot kosteuttavat ja ravitsevat silmänympärysaluetta viilentäen samalla ihoa miellyttävästi. Naamiot on dermatologisesti testattu kaikilla ihotyypeillä, ne sopivat herkälle iholle ja takaavat virkistyneen ilmeen. Silmänympärysnaamiot ovat holografisen vaaleanpunaisia ja niissä on sydänmuotoilu. Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Essence
943889

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
AQUA (WATER), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CARRAGEENAN, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM HYALURONATE, POLYGLUTAMIC ACID, YEAST BETA-GLUCAN, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Arvostelut