Tämä asteittain päivettävä voide on niille, jotka etsivät syvempää ja tummempaa asteittaista rusketusta sekä kosteutusta iholle.

62185
b.tan
Kuvaus

Mikä voisi olla parempaa kuin ruskettunut iho? No tietysti ruskettunut iho, joka on myös kosteutettu ja hehkuvan pronssinen. Tämä asteittain päivettävä voide on niille, jotka etsivät syvempää ja tummempaa asteittaista rusketusta sekä kosteutusta iholle. Sisältää ihonhoidon suosikki raaka-aineita; kofeiinia, guaranaa ja hyaluronihappoa. Rusketustuloksesi on luonnollinen, pitkäkestoinen, samalla kun iho näyttää täyteläisemmältä, kiinteämmältä ja napakammalta. Vegaaninen, ei epämiellyttävää itseruskettavan tuoksua. 236ml pakkaus.

Tuotetiedot
b.tan
62185

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Water (Aqua, Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Dihydroxyacetone, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Paullinia Cupana (Guarana) Seed Extract, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
Arvostelut