Murumuru Hyaluronic Silmänympärysvoide 15 ml

Silmänympärysiholla on iso vaikutus koko kasvojen ilmeeseen. Murumuru Hyaluronic Silmänympärysvoiteen yhdistelmä täyteläistävää hyaluronihappoa, kosteuttavaa betaiinia ja rauhoittavaa kaurauutetta hellivät yhdessä ohutta silmänympärysihoa, häivyttäen väsymyksen ja kuivuuden merkkejä. Taputtele kevyesti pieni määrä silmänympärysiholle aamuin illoin. Valmistettu Helsingissä, vegaaninen ja eläinkokeeton. 

MURU009
Murumuru
Kuvaus

Silmänympärysiholla on iso vaikutus koko kasvojen ilmeeseen. Murumuru Hyaluronic Silmänympärysvoiteen yhdistelmä täyteläistävää hyaluronihappoa, kosteuttavaa betaiinia ja rauhoittavaa kaurauutetta hellivät yhdessä ohutta silmänympärysihoa, häivyttäen väsymyksen ja kuivuuden merkkejä. Taputtele kevyesti pieni määrä silmänympärysiholle aamuin illoin.

  • Murumuruvoi on tehokas ihon kosteuttaja, joka pehmentää ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Murumuruvoi sisältää ravitsevia vitamiineja ja sillä on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia.
  • Suomalainen kaurauute suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ravintorikas uute on ihanteellinen raaka-aine herkän ihon hellimiseen
  • Hyaluronihappoosteuttaa erittäin tehokkaasti ja pehmentää ihoa lisäten luonnollisesti ihon täyteläisyyttä.

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden. Valmistetut Helsingissä. 

Tuotetiedot
Murumuru
MURU009

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
FI-Natura
Leaping Bunny
Arvostelut