SHANE X JEFFREE CONSPIRACY COLLECTION!

Shane Dawsonin mukaan nimetty kirkas huulikiilto The Gloss saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä. Miedosti vaniljaleivokselle tuoksuva The Gloss ei makeasta tuoksustaan huolimatta jätä huulia tahmeiksi vaan täydellisen herkullisiksi.

500030
Jeffree Star Cosmetics
19,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

SHANE X JEFFREE CONSPIRACY COLLECTION!

Shane Dawsonin jokapäiväisen lookin kulmakivi on kirkas huulikiilto. Ikoninen The Gloss saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä ilman tahmeaa tuntua. Shanen mukaan nimetty huulikiilto on saanut tuoksunsa yhdestä Shanen lempparista,  root beer -juomasta.  Huulikiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä lempihuulipunan kanssa.

Tuotetiedot
500030
Käyttöohje

Käytä huulikiiltoa sellaisenaan tai suosikkihuulipunasi päällä antamaan kiiltoa, säihkettä ja täyteläisyyttä.

Ainesosat

DIMETHICONE, FLAVOR (AROMA), EUGENOL.

Arvostelut
Johanna 2021-04-14

Hyvä koostumus ja kiilto

Tykkäsin ulkonäöstä ja lopputuloksesta, tuoksukin ok. Applikaattorin mukana menee vaan tuotteeseen takaisin välillä muuta pigmenttiä ja partikkeleita jotka näyttää kirkkaassa kiillossa vähän inhottavilta

Anna 2019-11-25

Perus huulikiilto

Tuote ei tuoksu vaniljalta, kuten muut Jeffreen The Glossit, vaan joltain muulta. Shanen ja Jeffreen sanojen mukaan root beeriltä. Kiilto on upea, mutta kuitenkin suht perus. Ei tahmaa.

Anni 2019-11-19

Pehmeä, ei tahmea

Todella ihana koostumus, ei tahmaa tai jää kiinni hiuksiin. Tuotteen koko on todella reilu eli riittää pitkäksi aikaa. Vähän miinusta siitä että ilman alla olevaa huulipunaa jotenkin imeytyy huuliin, mutta tämäkään ei sinänsä huono koska huulet jäävät kosteutetun tuntuisiksi.

Emma 2019-11-18

Ihana kiilto

Jeffreen tuotteiden pakkaukset ovat vaan niin kauniita ja mahtavia. Aplikaattori kiillolle on tosi hyvä. Kiilto pysyy pitkään eikä jätä huulia liian tahmaisiksi. Ihana tuoksu! Uusi ykkös kiilto itselle.