40008
Beskrivning
Persikofärgad rosa! Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktdetaljer
40008

Datablad

Väriperhe
Rosa
Reviews
Eve 2019-12-16

Yksi parhaista ikinä

Ostin jo toisen kappaleen samaa huulipunaa ja tulen käyttämään tämänkin viimeiseen pisaraan. Täydellinen ja huomaamaton nude, joka imartelee vaaleaa ihonsävyä. Tuubissa tuote on todella kalpean väristä, mutta kuivuessaan muuttuu pinkimmäksi. Jeffree-laatua eli levittyy hyvin (tätä vaaleinta sävyä joutuu työstämään vähän), kuivuu täysin mataksi, kuivuttuaan pysyy ja pysyy tuntikausia. Tuotetta tuskin huomaa huulilla, koska se on niin kevyt. Ei kuivata huulia edes talvella, vaikka käyttäisi joka päivä. Muiden merkkien tuotteet eivät houkuttele enää kun on kokeillut JSC:tä!

2017-12-05

Täydellinen nude!

Paras nude huulipuna lumenvalkealle iholle! Kerrankin huulipuna, joka ei näytä liian tummalta ja tuo täydellisen sävyn huulille. Toimii rajauksen kanssa ja ilman. Pysyy hyvin, eikä vaadi itselläni korjausta ruokailunkaan jälkeen.

2017-06-03

Vaalea nude

Tosi tosi vaalea nude, vaikka olen itse hyvin vaalea, niin tätä en yksinään voi käyttää. Tuotteessa ei ole mitään vikaa, joten siitä viisi tähteä! Käytän tätä huulten keskellä kun käytän muita Jeffree Starin nudeja huulipunia tuomaan ombre-lookin. :)