Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40070
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40070

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Nude
Pinkki
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Kaolin, Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Disteardimonium Hectorite, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, May Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), lron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 lake (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140)

Arvostelut
Patimania 2019-11-08

Loistava!

Persikkainen matta sävy! Erittäin hyvä pigmentti ja pysyy pitkään. Itselleni tuote on hyvin tumma niin kuin kaikki vaaleimmat huulipunat, mutta kun lisää vähän valkoista sekaan, niin saa hyvin luonnollisenkin väriset huulet!