30012
Beskrivning
Siberian Gold är en otroligt vacker mjuk och ljus champagneguld färg! Denna högpigmenterad highlighter puder ger ditt ansikte fantastisk, sagolik glöd och lyster. Skin Frost- highlighter har en unik krämig och silkeslen pudrig konsitens som är fjäderlätt och kan enkelt suddas till en mjuk shimmer på din hud. Testa gärna både på ansikte, ögonlock och kroppen. Kan användas både torr och fuktig, beroende på hur intensiv man vill att slutresultatet blir. 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri, talkfri och gluteinfri. Obs! Färgen Siberian Gold skiljer sig från de andra Skin Frost produkterna angående konsistensen. Pigmentet är högkoncentrerat, så färgen behöver bearbetas längre än vanligt med en lite grövre sminkborste.
Produktdetaljer
30012

Datablad

Väriperhe
Metallinen
Reviews
2017-08-10

Huono

Tuotetta täytyy todella paljon vispaa siveltimellä, että jotain irtoaa. Kun saat tuotetta siveltimeen tajuat, että loppupeleissä sitä kimalletta on kaikkialla muualla kun siveltimessä. En käyttäisi 31€ tämmöiseen tuotteeseen uudestaan. Odotus oli kova kaikista videoista päätellen mutta todellisuus iski vasten kasvoja kirjaimellisesti.

2017-07-21

Hyvä!

Sopii vaalealle iholle hyvin, koitin tuotetta ruskettuneelle ystävälle ja sopi minusta paremmin hänelle, mutta tuote on yhtä hyvä ja kaunis kuin muutkin Jeffree Starin Highlightit ! Pysyy normaalin meikkipohjan kanssa läpi yön. Koostumus on runsas pigmenttinen ja väri sopii täydellisesti myös luomille! Suosittelen <3

2017-05-25

Ei hyvä

Erittäin kova ja kuiva, ei lainkaan pehmeä kuten luvattiin. Todella epätasainen iholla, jos saa ylipäätään raavittua rasiasta irti. Olen kokeillu 5 eri sivellintä, synteettisia ja luonnonkarvaa, eikä irtoa silti rasiasta kunnolla. Poskelle levittäessä jättää lähinnä rusehtavan pigmentin, ei niinkään kiiltoa tai hohdetta. Olen yrittänyt kuluttaa puuteria päältä, jos se siinä olisi kuiva kerros, mutta ei ole vaikuttanut tuotteen koostumukseen mitenkään. Sormella kokeillessa jättää sormeen foliomaisen kerroksen joka ei irtoa iholta ja siveltimellä ei irtoa rasiasta.
Asiakaspalvelusta en saanut vastausta laatuun liittyen. En suosittele, markkinoilla on huomattavasti parempia highlightereita huomattavasti halvemmalla. Iso pettymys!

2017-05-05

Ihan ok

Kaunis sävy, ihanan shamppanjainen kulta joka sopii vaaleammallekkin ihonsävylle. Pinnalla kuitenkin outo kerros joka varisee iholla, on täynnä kimallehileitä ja kerrostuu oudosti. Tämä kuitenkin vähentynyt kun olen kuluttanut pintaa. Verrattuna peach goddess on paljon parempi koostumukseltaan.