Luonkos Jauhedeodorantti Powerful Tuoksuton 50g

Luonkos Powerful on tuoksuton jauhedeodorantti. Se on tiivistettyä huolenpitoa kainaloillesi - ilman alumiinia ja soodaa.

Ihoärsytykset on näin minimoitu, ja jäljelle jää hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Powerful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa

5102
Luonkos
Kuvaus

Luonkos Powerful on tuoksuton jauhedeodorantti. Se on tiivistettyä huolenpitoa kainaloillesi - ilman alumiinia ja soodaa.

Ihoärsytykset on näin minimoitu, ja jäljelle jää hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Powerful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa.

Luonkosin Powerful-deodorantti sisältää muun muassa metsämikrobiuutetta, kauraa, valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Tähän jauhedeodoranttiin ei ole lisätty tuoksuja, joten tuote sopii useimmille tuoksuyliherkille.

Riittoisa jauhedeodorantti on luonnollinen, vegaaninen, vedetön ja palmuöljytön. Tuote on pakkauksineen muoviton ja biohajoava zero waste -helmi.

Tuotetiedot
Luonkos
5102

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Jauhedeodorantti on pakattu kätevään muovittomaan sirotinrasiaan, josta sitä on helppo annostella. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi ja levitä deodorantti kainaloihin. Deodoranttia voi myös käyttää jauheena talkin tapaan mm. kainaloihin, rintojen väliin, reisille sekä jalkoihin. Säilytä jauhedeodoranttia kosteudelta suojattuna.
Ainesosat
Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Kaolin (White Clay), Sea salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Zinc Lactate,Hydrated Silica, Xanthan Gum, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether *Suomalainen raaka-aine
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.