GESKEn SmartAppGuided™ MicroNeedle Face Roller 9 in 1 -kasvorulla stimuloi ihoasi ja antaa sille upean, nuorekkaan hehkun vain muutamassa minuutissa. GESKE on nimetty mm. parhaaksi kauneusinnovaatioksi. GESKEN korkealaatuisen ihonhoitolaitteen avulla viet ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle. MicroNeedle Face Roller -kasvorullaa käyttämällä voidaan silottaa ihon tekstuuria, vähentää ja ennaltaehkäistä juonteita, häivyttää silmäpusseja sekä kiinteyttää ihoa. Sen avulla ihosta tulee kuin uudestisyntynyt!

GK000053PL01
GESKE
Kuvaus

GESKEn SmartAppGuided™ MicroNeedle Face Roller 9 in 1 -kasvorulla stimuloi ihoasi ja antaa sille upean, nuorekkaan hehkun vain muutamassa minuutissa. GESKE on nimetty mm. parhaaksi kauneusinnovaatioksi. GESKEN korkealaatuisen ihonhoitolaitteen avulla viet ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle. MicroNeedle Face Roller -kasvorullaa käyttämällä voidaan silottaa ihon tekstuuria, vähentää ja ennaltaehkäistä juonteita, häivyttää silmäpusseja sekä kiinteyttää ihoa. Sen avulla ihosta tulee kuin uudestisyntynyt!

Ominaisuudet:

  • Huippuluokan tekoälyteknologian avulla toimiva Skin Scan & Personal Routine Guide, jonka ansiosta saat parhaan hyödyn laitteestasi
  • SmartSonic Pulsation Technology, jonka värinä irrottaa iholta lian ja meikkijäämä
  • Red Light Active Regeneration Technology minimoi ja ennaltaehkäisee juonteita
  • Cell Stimulation System käynnistää ihon luonnolliset uusiutumisprosessit
  • Impurities Prevention Technology pitää ihon puhtaana pidempään
  • Fine Lines Refinement Technology tasoittaa ikääntymisen merkkejä täsmällisesti
  • Energizing Cooling Technology ehkäisee turvotusta ja väsymystä ja virkistää ihoa
  • DeepDerma Skin Renewal & Firming Technology stimuloi ihon syvempiä kerroksia
  • Detox Rose Quartz Spa Session parantaa mikroverenkiertoa ja tekee ihostasi huomattavasti kirkkaamman

Kirjautumalla GESKE German Beauty Tech -sovellukseen löydät asiantuntijavideoita, joissa näytetään, kuinka saat parhaan hyödyn laitteesta. Huippuluokan tekoälyteknologian avulla toimivan GESKE German Beauty Tech -sovelluksen tehokas algoritmi analysoi ihosi ja suosittelee laitteita, jotka sopivat täydellisesti ihosi tarpeisiin. Aseta ihonhoitotavoitteesi ja seuraa tuhansia video-oppaita saadaksesi parhaan hyödyn laitteestasi. Koe jotain ennennäkemätöntä ja seuraa GESKEssä, kuinka ihostasi tulee pikkuhiljaa silminnähtävän täydellinen.

Tuotetiedot
GESKE
GK000053PL01
Arvostelut