GESKE SmartAppGuided™ MicroCurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover 9 in 1 -mustapäidenpoistajan avulla sanot hyvästit mustapäille ja epäpuhtauksille samalla, kun puhdistat ja kiintetytät kasvojesi ihoa. Lievitä stressiä ja väsymystä ja anna MicroCurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover 9 in 1 -mustapäidenpoistajan tehdä ihmeitä kohottamalla ja kiinteyttämällä kasvojasi. GESKE on nimetty mm. parhaaksi kauneusinnovaatioksi. GESKEN korkealaatuisen ihonhoitolaitteen avulla viet ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle. Mustapäidenpoistajaa käyttämällä voidaan häivyttää juonteita, kiinteyttää ihoa, vähentää epäpuhtauksia, tasoittaa ihon tekstuuria sekä lisätä ihon hehkua samalla antaen kasvoille rentouttavan hieronnan.  Sen avulla ihosta tulee kuin uudestisyntynyt!

GK000044GY01
GESKE
Kuvaus

GESKE SmartAppGuided™ MicroCurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover 9 in 1 -mustapäidenpoistajan avulla sanot hyvästit mustapäille ja epäpuhtauksille samalla, kun puhdistat ja kiintetytät kasvojesi ihoa. Lievitä stressiä ja väsymystä ja anna MicroCurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover 9 in 1 -mustapäidenpoistajan tehdä ihmeitä kohottamalla ja kiinteyttämällä kasvojasi. GESKE on nimetty mm. parhaaksi kauneusinnovaatioksi. GESKEN korkealaatuisen ihonhoitolaitteen avulla viet ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle. Mustapäidenpoistajaa käyttämällä voidaan häivyttää juonteita, kiinteyttää ihoa, vähentää epäpuhtauksia, tasoittaa ihon tekstuuria sekä lisätä ihon hehkua samalla antaen kasvoille rentouttavan hieronnan.  Sen avulla ihosta tulee kuin uudestisyntynyt!

Kuori nyt ihosi ja puhdista se pintaa syvemmältä laitteella tehtävän kasvojen lämpökuorintahoidon avulla kuorit ja puhdistat ihosi pintaa syvemmältä.. Voit myös hieroa ja kosteuttaa ihoa tasaisen säteilyn saavuttamiseksi tehokkaalla kasvojen kosteutushoidolla. 

Ominaisuudet:

  • Huippuluokan tekoälyteknologian avulla toimiva Skin Scan & Personal Routine Guide, jonka ansiosta saat parhaan hyödyn laitteestasi
  • Dry & Dead Cell Removing Technology puhdistaa ihosi syvemmät kerrokset ja pitää sen virheettömänä
  • SmartSonic Pulsation Technology,  jonka värinä irrottaa iholta lian ja meikkijäämät
  • MicroCurrent Face-Lift Technology torjuu ikääntymisen merkkejä harjoittamalla yli 65 kasvolihasta
  • Red Light Active Regeneration Technology minimoi juonteita ja ehkäisee niiden syntymistä
  • Youthful Glow Massage Technology kohottaa ja kiinteyttää tehokkaasti
  • Pore-Opening Deep Warming Technology avaa ihohuokoset ja valmistelee ihon ohjelmaasi varten
  • ION+ Ultra Hygienic Deep Cleansing kuorii ihoa hellävaraisesti
  • ION- Deep Nurturing Technology poistaa iholta lian magneettisella vetovoimalla

Kirjautumalla GESKE German Beauty Tech -sovellukseen löydät asiantuntijavideoita, joissa näytetään, kuinka saat parhaan hyödyn laitteesta. Huippuluokan tekoälyteknologian avulla toimivan GESKE German Beauty Tech -sovelluksen tehokas algoritmi analysoi ihosi ja suosittelee laitteita, jotka sopivat täydellisesti ihosi tarpeisiin. Aseta ihonhoitotavoitteesi ja seuraa tuhansia video-oppaita saadaksesi parhaan hyödyn laitteestasi. Koe jotain ennennäkemätöntä ja seuraa GESKEssä, kuinka ihostasi tulee pikkuhiljaa silminnähtävän täydellinen.

Tuotetiedot
GESKE
GK000044GY01
Arvostelut