Cultivator’s Hair Color Dark Brown 100g

Cultivator’s Hair Color Dark Brown on luonnollinen, kasviperäinen hiusväri.

CV5194
Cultivator's
16,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.

Kuvaus

Cultivator’s Hair Color − Dark Brown on intensiivinen paahdetun kahvipavun ruskea, jossa on ripaus punaisen vivahteita. Lämmin ja pehmeä tummanruskean sävy. Aloe vera pitää huolen hiusten kiillosta.

Cultivator’s Organic -hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä. Värit eivät sisällä ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, resorsinolia, geenimuunneltuja ainesosia tai muita luonnolle ja ympäristölle haitallisia ainesosia. Cultivator’s -sarjan kasviväreillä on hyvä peittokyky ja värinkesto.

Sävyt eivät ole kestovärejä, vaan lähtevät asteittain hiuksista pesujen myötä. Pysyvyys on kuitenkin monen seikan summa ja parhaimmillaan kasvivärien pysyvyys on lähes kestovärin luokkaa. Lopulliseen värin lopputulokseen vaikuttaa hiusten oma väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Värjäyksen jälkeen väri syvenee vielä seuraavat n. 48h. Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan lopputulos syntyy hiuksen pinnalla. Tästä syystä hiusten oma pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen niin, että omien hiusten eri vivahteet toistuvat myös värjätyssä hiuksessa. Kasvivärit eivät sisällä hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Sen sijaan kasviväreillä on mahdollista kirkastaa omaa, vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä.

Tuote on 100%:sti kasvipohjainen, vegaaninen, sitä ei ole testattu eläimillä ja valmistuksen hiilijalanjälki on 0.

KOKEILE AINA ENSIN VÄRIÄ PIENEEN HIUSSUORTUVAAN ENNEN VARSINAISTA VÄRJÄYSKERTAA! Näin saat aina halutun lopputuloksen. Tuotepakkaus sisältää: 4 annospussia, värjäysmyssyn ja värjäyshansikkaat. 1 annospussi riittää lyhyille hiuksille, 2 keskipitkille hiuksille, 3 pitkille hiuksille ja 4 erityisen pitkille hiuksille.

Tuotetiedot
Cultivator's
CV5194

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS ORGANIC
ECOCERT
USDA Organic
Vegan
Käyttöohje

Pakkaus sisältää 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja värjäyshansikkaat. KOKEILE AINA ENSIN VÄRIÄ PIENEEN HIUSSUORTUVAAN ENNEN VARSINAISTA VÄRJÄYSKERTAA! Näin saat aina halutun lopputuloksen.

•  Lyhyet hiukset: 1 pussi

•  Puolipitkät hiukset: 2 pussia

•  Pitkät hiukset: 3 pussia

•  Erittäin pitkät hiukset: 4 pussia

Sekoita kasvivärijauhe lämpimään veteen ja sekoita tasaiseksi. Levitä värimassa tasaisesti puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja peitä hiukset suihkumyssyllä. Anna vaikuttaa 60-90 min haluamasi väri-intensiteetin mukaan. Pese värimassa hiuksista pelkällä vedellä. Väri kehittyy vielä 48 tuntia, jonka aikana shampoopesua ei suositella. Jos hiuksesi on värjätty kemiallisesti, pidä 5-6 viikon tauko ennen värjäämistä Cultivator's hiusväreillä.

Kasvivärit eivät sisällä kemiallisia hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Kasviväreillä on kuitenkin mahdollista kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä.

Ainesosat

Cassia auriculata (Cassia) Powder*

Indigofera tinctoria (Indigo) Powder*

Lawsonia inermis (Henna) Powder*

Emblica officinalis (Amla) Powder*

Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder*

Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder*

Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder*

Curcuma longa (Turmeric) Powder*

Matricaria chamomilla (Chamomile) Powder*

*Ingredients from organic farming

Arvostelut

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.