Curaprox Be You Hammastahna Greippi 60ml

Hampaiden harjaamisen ei tarvitse olla tylsää! Värikkäät Curaprox Be You -hammastahnat piristävät päivää eksoottisilla ja raikkailla mauilla. Moderni koostumus kirkastaa hampaita.

73315706NEW
Curaprox
Kuvaus

Hellävaraista valkaisua päivittäin!

Curaprox Be You valkaiseva hammastahna kirkastaa hymyn luonnollisesti, ilman kiillevaurioita. Hellävarainen hampaille ja ikenille. Tukee syljen luonnollista toimintaa ja ehkäisee kuivaa suuta. Suojaa hampaita reikiintymiseltä ja antaa pitkäkestoisen raikkauden tunteen. Ei sisällä mikromuoveja, triklosaania tai natriumlauryylisulfaattia, sopii myös aftaherkille. Saatavana eri makuja. Vegaaninen. Sisältää fluoria 950ppm. 

HELLÄVARAINEN. Hellää hoitoa hampaille ja ikenillesi.

Be you suojaa hampaidesi kiillettä matalan hankausarvonsa ansiosta (RDA ~50). Hydroksyyliapatiitti sulkee paljastuneita dentiinikanavia ja auttaa näin vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen toimintaa ja vahvistavat suusi luonnollisia puolustusmekanismeja. Ei natriumlauryylisulfaattia tarkoittaa ei kuivaa suuta – ja vähemmän aftoja.

VALKAISUA. Luonnollisesti valkoisemmat ja kirkkaammat hampaat, päivä päivältä.

Nyt puhutaan hellästä, luonnollisesta valkaisusta, entsymaattisesti - eli hampaasi tulevat joka pesun jälkeen, päivä päivältä valkoisemmiksi ja kirkkaammiksi. Hydroksyyliapatiitti tekee hampaan pinnasta sileämmän, jolloin värjäytymien on hankalampi kiinnittyä siihen. Ei haitallista valkaisua, ei hankaamista. Lisäksi filtteri, joka imee keltaista valoa ja saa hampaasi näyttämään entistä valkoisemmilta. Be you ja hymyile!

PÄIVITTÄIN. Hauskaa suun terveyttä jokaiselle päivälle.

Fluori ja ksylitoli antavat päivittäistä suojaa kariekselta ja tukevat suun tervettä bakteeriflooraa. B5-provitamiini ja yrtit taistelevat bakteereja vastaan ja estävät tulehdusta. Be you -hammastahnasta on saatavana kuusi sähäkkää, raikasta makua. Puhdasta iloa joka päivälle!

Vinkki! Näin voit parantaa valkaisevaa tehoa entisestään!

+ Älä purskuttele harjaamisen jälkeen.

+ Odota tunti ennen kuin syöt tai juot.

+ Ehdottomasti, älä tupakoi.

+ Harjaa hampaasi juuri ennen nukkumaan menoa.

Be You -makuvaihtoehdot:

Pinkki: vesimeloni | Vihreä: omena+aloe | Sininen: karhunvatukka+lakritsi | Oranssi: persikka+aprikoosi | Punainen: Gin Tonic+persimon | Keltainen: greippi+bergamotti 

Tuotetiedot
Curaprox
73315706NEW
Ainesosat
Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Panthenol, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Microcrystalline Cellulose, Decyl Glucoside, Hydroxyapatite (nano), Glucose Oxidase, Mannitol, Maltodextrin, Mica, Sucralose, D-Limonene, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Zea Mays Starch, Glucose, Echinacea Purpurea Root Extract, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Metabisulfite, Calcium Carbonate, L-Menthol, Centella Asiatica Extract, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract, Potassium Thiocyanate, Polylysine, Cetyl Alcohol, Silica, Potassium Chloride, Tin Oxide, Harpagophytum Procumbens Root Extract, CI 77492
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.