Haluatko äärettömän kauniin hehkun kasvoillesi? Korosta poskipäitäsi (ja miksei muutakin) OFRAn uudella korostusväripaletilla. Täysikokoinen Beverly Hills sekä pienet Rodeo Drive, Blissful ja Star Island takaavat upean hehkuvan ja kuulaan lopputuloksen.

2173OF
Ofra Cosmetics
Kuvaus

Haluatko äärettömän kauniin hehkun kasvoillesi? Korosta poskipäitäsi (ja miksei muutakin) OFRAn uudella Glow Up -korostusväripaletilla. Täysikokoinen Beverly Hills sekä pienet Rodeo Drive, Blissful ja Star Island takaavat upean hehkuvan ja kuulaan lopputuloksen. Nämä korostuspuuterit ovat pehmeitä, säteileviä ja ennen kaikkea superhäikäiseviä. Paletissa on magneettipohja, ja jos paletista loppuu yksittäinen sävy, tai haluat vaihtelua, on niitä helppo vaihtaa. Kustomoitava ja isolla peilillä varustettu paletti on täydellinen matkustukseen.

Sävyt:

Beverly Hills Highlighter 10g on monivivahteinen, jossä säihkyvät pronssikulta, viileä vaaleanpunainen, helmenvaalea, neutraali helmiäinen ja vaaleanpunertava-persikka. 10g.

Rodeo Drive Highlighter antaa universaalin imartelevan, auringonsuuteleman lopputuloksen, joka on pehmeän kultainen. 4g.

Blissful Highlighter on sävyltään kaunis pronssisen ruusukultainen. 4g.

Star Island Highlighter on sävyltään lämmin kermanvalkoinen. 4g.

OFRAn korostuspuuterit antavat uuden merkityksen hehkulle. Puuterit on puristettu nesteestä kiinteäksi, jolloin helmiäispigmentit taittavat valoa ennennäkemättömästi ja uskomattoman tasaisesti.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2173OF

Tietolomake

Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä highlighter-siveltimen avulla kasvojen korkeimpiin kohtiin korostaaksesi kasvojenpiirteitäsi ja saadaksesi ihollesi hehkua.

Ainesosat

MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. VOI SISÄLTÄÄ: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.

Arvostelut