Korosta poskipäitäsi (ja miksei muutakin) OFRAn uudella korostusväripaletilla. Täysikokoinen Beverly Hills sekä pienet Rodeo Drive, Blissful ja Star Island takaavat upean hehkuvan ja kuulaan lopputuloksen. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

2173OF
Ofra Cosmetics
45,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Haluatko äärettömän kauniin hehkun kasvoillesi? Korosta poskipäitäsi (ja miksei muutakin) OFRAn uudella Glow Up -korostusväripaletilla. Täysikokoinen Beverly Hills sekä pienet Rodeo Drive, Blissful ja Star Island takaavat upean hehkuvan ja kuulaan lopputuloksen. Nämä korostuspuuterit ovat pehmeitä, säteileviä ja ennen kaikkea superhäikäiseviä. Paletissa on magneettipohja, ja jos paletista loppuu yksittäinen sävy, tai haluat vaihtelua, on niitä helppo vaihtaa. Kustomoitava ja isolla peilillä varustettu paletti on täydellinen matkustukseen. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Sävyt:

  • Beverly Hills Highlighter 10g on monivivahteinen, jossä säihkyvät pronssikulta, viileä vaaleanpunainen, helmenvaalea, neutraali helmiäinen ja vaaleanpunertava-persikka. 
  • Rodeo Drive Highlighter 4g antaa universaalin imartelevan, auringonsuuteleman lopputuloksen, joka on pehmeän kultainen. 
  • Blissful Highlighter 4g on sävyltään kaunis pronssisen ruusukultainen. 
  • Star Island Highlighter 4g on sävyltään lämmin kermanvalkoinen. 

OFRAn korostuspuuterit antavat uuden merkityksen hehkulle. Puuterit on puristettu nesteestä kiinteäksi, jolloin helmiäispigmentit taittavat valoa ennennäkemättömästi ja uskomattoman tasaisesti.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2173OF

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä highlighter-siveltimen avulla kasvojen korkeimpiin kohtiin korostaaksesi kasvojenpiirteitäsi ja saadaksesi ihollesi hehkua.

Ainesosat

MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. VOI SISÄLTÄÄ: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.

Arvostelut
Viivi 2022-04-25

Täydellinen!

Sisältää kaikki highlighter-sävyt, joita koskaan voin tarvita. Sävyjen pigmentit ovat ihan huikeita ja pysyvät kasvoilla loistavasti. En halua enää elää ilman tätä :D