Essence  I Love Extreme - vedenkestävän ripsivärin iso harjan avulla saat upeat, tuuheat ripset! Suosittuun essence I Love Extreme Volume -ripsivärisarjaan on tullut uusi vedenkestävä tuote kaikille, jotka haluavat tuuheat ripset myös uimarannalle ja vesileikkeihin! Syvänmusta koostumus peittää jokaisen ripsen. Todellinen tähtituote – muulloinkin kuin kesälomalla! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

754321
Essence
Kuvaus

Essence  I Love Extreme - vedenkestävän ripsivärin iso harjan avulla saat upeat, tuuheat ripset! Suosittuun essence I Love Extreme Volume -ripsivärisarjaan on tullut uusi vedenkestävä tuote kaikille, jotka haluavat tuuheat ripset myös uimarannalle ja vesileikkeihin! Syvänmusta koostumus peittää jokaisen ripsen. Todellinen tähtituote – muulloinkin kuin kesälomalla!

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Essence
754321

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Musta
Aurinkosuoja
Ei
Ainesosat
INGREDIENTS: ISODODECANE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), AQUA (WATER), KAOLIN, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN ISOSTEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHEROL, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES).
Arvostelut
Xandria 2023-03-17

Hintaan nähden hyvä

Tällä saa nätit ripset, mutta vaatii hieman työtä, että ne näyttää hyvältä. Paakkuuntuu helposti. Ei meinaa millään lähteä meikinpoistoaineella, saa hinkata todella paljon. Se pudottaa jopa kaksi tähteä.