Lista brändin Glitternisti tuotteista

Glitternisti on ihastuttava helsinkiläinen glitteriin erikoistunut yritys, joka on kuorruttanut juhlakansaa glittereillään jo pitkään. Kaikki Glitternistin glitterit sopivat käytettäväksi kasvoille, vartalolle ja hiuksiin. Lisäksi saatavilla on myös paljon erilaisia ekoglittereitä, jotka ovat täysin luonnossa hajoavia. 

Glitternistin valikoimasta löytyy toinen toistaan kimaltavimpia glittereitä kaikissa väreissä - kaikkea, mitä voit vain kuvitella! Glitter on helppo kiinnittää kasvoille ja vartalolle vaseliinilla, glitterliimalla tai ripsiliimalla, hiuksiin puolestaan sopii hiusgeeli. Kaikki Glitternistin glitterit ovat 100% vegaanisia.

Ekoglitter on ihanaa!

Ekoglitter on luonnossa hajoava tuote, joka on valmistettu kasviperäisestä selluloosasta, ja sen valmistukseen käytetään ympäristöystävällisin metodein kasvatettua eurooppalaista eukalyptus-puuta. Ekoglittereitä voi käyttää iholla ja hiuksissa täysin samalla tavalla kuin muita kosmeettisia glittereitä, eikä tuotteista löydy jälkeäkään metalleista tai muistakaan myrkyistä.

Käyttämällä kasviperäisestä selluloosasta valmistettua ekoglitteriä teet todellisen ekovalinnan! Ekoglitter nimittäin hajoaa luonnossa noin puolessa vuodessa, riippuen hieman lämpötilasta sekä ilman kosteudesta. Ekoglitterit ovat myös täysin vegaanisia.

14 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!