Whamisa Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Pack -naamio 100g

Ihoa rauhoittava ja kiinteyttävä Whamisa Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Pack -kasvonaamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja lisää ihon elastisuutta, jättäen sen pehmeäksi ja heleäksi. Naamio sopii kaikille ihotyypeille. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

902625
WHAMISA
Kuvaus

Ihoa rauhoittava ja kiinteyttävä Whamisa Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Pack -kasvonaamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja lisää ihon elastisuutta, jättäen sen pehmeäksi ja heleäksi. Naamio sopii kaikille ihotyypeille.

Whamisa Fresh Cactus-linjan aktiiviainesosana on viikunakaktus, joka on listattu vuonna 2019 TOP5 terveysvaikutteiseksi superfoodiksi. Se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia. Muinaisissa intiaaniheimoissa viikunakaktusta on hyödynnetty perinnelääkinnässä sen ainutlaatuisten uudistavien ominaisuuksien ansiosta.

Kaktuksen ”mutsiini” sisältää runsaasti pektiiniä ja kuituja, joilla on vastaavanlaisia suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia kuin kauneudenhoidossa kulttimaineeseen nousseella etanaseerumila.

Tuote on 100% vegaaninen. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Tuotetiedot
WHAMISA
902625

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä puhtaalle iholle kevyesti hieroen täyteläinen kerros. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Voidaan käyttää päivittäin tai tarvittaessa.
Ainesosat
*Opuntia Ficus-Indica Stem Extract(82.12%), *Opuntia Ficus-Indica(10%), Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract(5%), **** (-)-alpha-bisabolol, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Carbomer, Gluconolactone(PHA), Aluminum Chloride, Spirulina Platensis Extract, Sodium Citrate, Dehyroacetic Acid (DHA), Tocopherol, ****Adenosine, Ferulic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil. (*Certified Organically Grown ***Naturally derived extract in Preservative function ****Ecocert)
Arvostelut