Täyteläinen Whamisa Cactus -seerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48h ajan, ja parantaa ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä korjaa vaurioitunutta ihoa. Tehovaikutteinen viikunakaktuksen nektari sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se auttaa syväkosteuttamaan ihon ulko- ja sisäkerroksia tasaisesti, parantaen ihon elastisuutta ja tehden ihosta pehmeän ja säteilevän. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

902543
WHAMISA
Kuvaus

Täyteläinen Whamisa Cactus -seerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48h ajan, ja parantaa ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä korjaa vaurioitunutta ihoa. Tehovaikutteinen viikunakaktuksen nektari sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se auttaa syväkosteuttamaan ihon ulko- ja sisäkerroksia tasaisesti, parantaen ihon elastisuutta ja tehden ihosta pehmeän ja säteilevän.

Whamisan Cactus-seerumi sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Aktiiviainesosana seerumissa toimii erityisen Opuntia Ficus-Indica-kaktuksen uute. Tämä ravitseva ja kosteuttava nektari on tunnettu kosteutta ylläpitävistä vaikutuksistaan, ja se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

 Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Tuotetiedot
WHAMISA
902543

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
Ihotyyppi
Kuiva iho
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Käytä tuotetta aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen. Taputtele hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle, kunnes seerumi imeytyy ihoon.
Ainesosat
Opuntia Ficus-Indica Extract(99.47%), Spirulina Platensis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene.
Arvostelut

Voisit tykätä myös