HUOM! Päiväys 5/2024

MOSSA JUICY CLEAN 3in1 Cleansing Micellar Water on vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa sisältävä misellivesi, joka puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Mossan tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA7402
MOSSA
Kuvaus

HUOM! Päiväys 5/2024

MOSSA JUICY CLEAN 3in1 Cleansing Micellar Water on vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa sisältävä misellivesi, joka puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Mossan tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti.

Tuotetiedot
MOSSA
NA7402

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Glycerin,Sodium Hyaluronate,Aqua,Sodium PCA,Sodium Benzoate,Lactic Acid,Caprylyl/Capryl Glucoside,Sodium Levulinate,Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract,Poria Cocos Extract,Phragmites Communis Extract,Aroma/Fragrance,Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*
Arvostelut
Frida 2020-12-11

Hellävarainen mutta tehokas

Todella hyvä tuote! Kärsin suunympärysihottumasta ja etsin hellävaraista tuotetta meikinpoistoon. Tämä tuote yhdistää meikinpoistoaineen, kasvoveden ja jopa kosteusvoiteen. Poistaa meikin ja epäpuhtauden hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä, mutta on silti myös tehokas ja hoitaa ihoa. Tämä jää vakiotuotteekseni ja voin lämpimästi suositella sitä muillekin :)