MOSSA VITAMIN COCKTAIL 5-in-1 Rehydration Energising Day Cream -päivävoide on ihoa intensiivisesti kosteuttava kavovoide, jonka antioksidantit vilkastuttavat solujen uusiutumista ja kiinteyttävät ihoa ja heleyttävät ihoa luonnollisesti. Omega-öljyt estävät kosteuden haihtumisen iholta. Kun kollageenin tuotanto virkistyy, ihon sävy tasoittuu ja siitä tulee luonnollisen heleä.  Mossan tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA7423
MOSSA
Kuvaus

MOSSA VITAMIN COCKTAIL 5-in-1 Rehydration Energising Day Cream -päivävoide on ihoa intensiivisesti kosteuttava kavovoide, jonka antioksidantit vilkastuttavat solujen uusiutumista ja kiinteyttävät ihoa ja heleyttävät ihoa luonnollisesti. Omega-öljyt estävät kosteuden haihtumisen iholta. Kun kollageenin tuotanto virkistyy, ihon sävy tasoittuu ja siitä tulee luonnollisen heleä. Mossan tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Tuotetiedot
MOSSA
NA7423

Tietolomake

Vegaaninen
Ei
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Cetyl Alcohol,Potassium Sorbate,Tocopherol,Sodium Hyaluronate,Aqua,Xanthan Gum,Benzyl Alcohol,Jojoba Esters,Ascorbyl Palmitate,Isopropyl Palmitate,Lactic Acid,Dicaprylyl Carbonate,Cellulose Gum,Sodium Phytate,Aroma,Polyglyceryl-3 Beeswax,Olea europaea (Olive) fruit oil*,Limonene**,Linalool**,Citral**,Glycerin***,CITRONELLOL**,Mycrocristalline Cellulose,Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract*,Diheptyl Succinate,Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer,Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*,Sorbus Aucuparia (Rowan) Fruit Extract*,Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract*,Ribes Rubrum (White Currant) Fruit Extract*,Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*,Polyglyceryl 6 Distearate,Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Extract*,Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*,CI 77492***,CI 77491****
Arvostelut
Sari 2021-05-31

Mossa Vitamin Cocktail

Hinta-laatu suhde kohdallaan. Imeytyy todella nopeasti. Mukava pumppumekanismi pullossa on vaivaton käyttää.

Emilia 2020-11-11

Toimii

Kosteuttaa hyvin ja imeytyy ihon nopeasti. Ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Meikki levittyy myös tämän päälle kauniisti.