Glamuuria hehkuva Sigma Beauty Iconic Brush Set -ylellinen sivellinsetti sisältää 5 palkittua meikkisivellintä ja kauniin meikkilaukun. Käsityönä valmistetut siveltimet ovat tuttua Sigma-laatua ja niissä on patentoitu harjaskiinnitys ja superpehmeää SigmaTech® ja Sigmax® -kuituja, jotka on suunniteltu sopimaan kaikille meikeille ylellisen tasaiseen lopputulokseen.

ICBS01
Sigma Beauty
Kuvaus

Glamuuria hehkuva Sigma Beauty Iconic Brush Set -ylellinen sivellinsetti sisältää 5 palkittua meikkisivellintä ja kauniin meikkilaukun. Käsityönä valmistetut siveltimet ovat tuttua Sigma-laatua ja niissä on patentoitu harjaskiinnitys ja superpehmeää SigmaTech® ja Sigmax® -kuituja, jotka on suunniteltu sopimaan kaikille meikeille ylellisen tasaiseen lopputulokseen.

Sigma Beauty Iconic Brush Set  on osa Sigman Cor-de-rosa-kokoelmaa ja siveltimien kaunis ruusukultainen sävy on saanut inspiraationsa ruusutarhojen hehkusta. Kaikilla Sigma Beauty siveltimillä on valmistajan kahden vuoden takuu. Vegaaninen.

 

Setti sisältää siveltimet:


F80 Flat Kabuki™ Brush - Meikkipohjasivellin nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden levittämiseen ja blendaamiseen.

F37 Spotlight Duster™ - Kasvosivellin puuterin, poskipunan ja aurinkopuuterin levittämiseen ja blendaamiseen. Sopii puuterisille tuotteille.

F03 High Cheekbone Highlighter™ - Kasvosivellin korostustuotteiden levittämiseen ja häivyttämiseen. Sopii puuterisille ja voidemaisille tuotteille.

E38 Diffused Crease™ - Luomivärisivellin luomivärin pehmeään levitykseen ja häivyttämiseen.

E54 Medium Sweeper™ - Luomivärisivellin vahvemman luomivärin levittämiseen, pakkaamiseen ja häivyttämiseen.

Beauty Bag - Tyylikäs laukku meikkien ja siveltimien säilyttämiseen.

Tuotetiedot
Sigma Beauty
ICBS01
Arvostelut

Voisit tykätä myös