40006
Produktinformation
40006

Datablad

Väriperhe
Svart
Reviews
Ella J 2021-02-03

Täydellinen moitteeton matta musta

Nopeasti kuivuu todellakin, hyvä kestävyys huulilla. Parempi kuin NYXn musta nestemäinen huulipuna joka rapisee pois. Olen jo nyt huomannut, että pienellä määrällä siveltimessä pääsee pitkälle, eli hyvin levittyvä. Kuivuu hienoksi mattamustaksi. Ei moitteita.

2019-02-12

elämän eliksiiri

Paras musta huulipuna, käy myös eyelinerina (niinkuin kaikki jeffreen velourit)

Hyvä juokseva koostumus ja peittää hyvin. Pitkään mietin ostoa kun kuullut niin paljon negatiivista mutta ihan perus (eli hyvää) jsc laatua?

Jos kunnon kämäsen baari-illan viettää niin saattaa ihan hieman lähteä leviämään huulten reunojen yli jos iho rasvoittuu. Muuten pysyy ku tauti, niinkuin muutkin jeffreen.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
2019-01-08

Tästä tuli lemppari

En parempaa mustaa huulipunaa ole löytänyt. Kerros riittää huulien peittämiseen ja pysyy kuin liimattu! Ei tahmaista vaikutelmaa huulipunan kuivuttua. Kestää pussailun ja juomisen ja kevyen napostelun. Varsinkin erittäin rasvainen ruoka saattaa kuluttaa tämän huulilta.
Toimii myös hyvin linerina. Vaatii aika tujut poistoaineet, jottei tarvitsisi kovaa hangata irti.. Silti suosittelen tätä kaikille ja en luopuisi tästä tuotteesta.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
2018-11-04

pikimusta

mustin musta huulipuna jonka omistan, mutta harmi vain tarvitsee useamman levityskerroksen tasaiseen lopputulokseen. ei ole niin kevyt kuin jotkut muut jeffreen huulipunat, ja kuten yleensä vesi on pahin vastustaja näille huulipunille

Sonja 2018-10-04

Ihana!

Taattua js-laatua. Todella hyvä levittää, ei leviä mihinkään eikä kuivata huulia. Olin myös positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin musta huulipuna sopii arkeen! Ei näyttänyt yhtään oudolta.

2018-07-11

Todella laadukas!

Hyvä pigmentti. Tuote pysyy hyvin huulilla ja helppo levittää, suosittelen!

2017-11-06

Tosi hyvä huulipuna!

Mistähän tuo aikaisempi oli vedetty, että ei pysyisi ollenkaan ja applikaattori olisi huono ja sottaava?? Mielestäni hyvä pysyvyys, tottakai kaikki huulipunat kuluu esim. syödessä. Sävy on oikeasti peittävä ja MUSTA ei mikään haalea, läpinäkyvä musta. Suosittelen.

2017-04-21

Upea!

Yhdellä kerroksella täysi peittävyys, aivan upea koostumus ja pysyy hyvin.