40002
Beskrivning
Marinblå. Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktinformation
40002

Datablad

Väriperhe
Blå
Reviews
2018-11-04

parempi kuin weirdo

peittää yhdellä levityskerralla ja ei kuivata tai tunnu missään. ei leviä kasvoille syödessä tai päikkäreillä, ja lähtee helposti päivän päätteeksi.

2018-07-05

Loistava pigmentti

Ostin tämän kokeiluun tutustuakseni Jeffreen nestemäisiin huulipuniin. En pettynyt ollenkaan. Yhdellä "annoksella" saa peitetty kummatkin huulet. Ei ole läpikuultava väriltään tai epätasainen. Kuivuu nopeasti ja tuntuu kuin ei mitään olisi huulilla. Esimerkiksi Nyxin mattahuulipunat kuivattavat ja tuntuvat tönköiltä, niin ei tämä. Varmasti tulen uudestaan ostamaan näitä huulipunia, tykästyin ja huuletkin tykästyivät. Lähtee muuten helposti pois kunnon meikin puhistusaineella. Mutta kestää juomisen ja suudelmat ;)

2018-03-20

Kestävä huulipuna

Sain tuotteen tänään ja testailin, nopeasti kuivuva ja kestävä huulipuna. Kesti makkaraperunoiden syömisen sekä kahvin ja energiajuoman juomisen ja muutenkin monta tuntia punaa pahemmin lisäilemättä. Sanoisin siis että keposesti kestää baarireissun!