30001
Beskrivning
Peach goddess- Persikofärgad nyans. Denna högpigmenterad highlighter puder ger ditt ansikte fantastisk, sagolik glöd och lyster. Skin Frost- highlighter har en unik krämig och silkeslen pudrig konsitens som är fjäderlätt och kan enkelt suddas till en mjuk shimmer på din hud. Testa gärna både på ansikte, ögonlock och kroppen. Kan användas både torr och fuktig, beroende på hur intensiv man vill att slutresultatet blir. 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri, talkfri och gluteinfri. .
Produktinformation
30001

Datablad

Väriperhe
Rosa
Reviews
2018-11-21

Parempi kuin odotin....

Todella hyvä koostumus ja sävy joka sopii todella monelle. Tulee kestämään pienen ikuisuuden koska tuotetta ei paljon tarvitse laittaa todellakaan.

2018-07-15

Paras highlighter

Tämä on kyllä ehdottomasti paras Jeffreen highligtereista. Upea väri, sopii eri ihonsävyille ja paras koostumus. Yhdellä kerroksella ei ole niin voimakas, kerrostamalla saa enemmän pigmenttiä näkymään, jos tykkää.

2018-05-16

En ole (vieläkään) vakuuttunut..

Olen kokeillut monia Jeffree Starin highlighter sävyjä, enkä ole oikein koskaan ymmärtänyt mistä niiden hypetys johtuu. Tässä sävyssä on ehkä paras koostumus kaikista, vaikka en vieläkään ole vakuuttunut. Itse pidän enemmän puuterisista tuotteista, tässä koostumus on pehmeähkö. Koostumus korostaa ikävästi ihon tekstuuria, varsinkin kuivat kohdat pomppaavat silmille. Eli jos ihosi on pintakuiva niin tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Sävy on kyllä kaunis ja luonnollinen, ei mitenkään överi mutta kerrostamalla saa voimakkaampaa hehkua. Tosin tuotteen kerrostaminen saa myös ihon virheet näkymään selvemmin. Ehkä tämä sopii paremmin nuoremmalle ja kuulaammalle iholle, kuin omani on. Harmi, sillä ihailen suuuurestiJeffree Staria. <3

2018-03-17

Aivan ihana

Kaksi sanaa. Aivan ihana. Rakastuin heti ensimmäisen käytön jälkeen. Paras highliter mitä oon koskaan kokeillut.