Näyttää aivan kuin olisit juuri saapunut aurinkolomalta Välimeren paahteesta. Violet antaa sinulle täyteläisen ja lämpimän rusketuksen.

MIH201303
Minetan
Kuvaus

Violet-sävyllä saat täydellisen lämpimän tumman lopputuloksen!

Violet antaa sinulle täyteläisen ja lämpimän rusketuksen - näyttää aivan kuin olisit juuri saapunut aurinkolomalta Välimeren paahteesta.  Violet-sävyn lilat ja ruskeat pigmentit taittavat epätoivottuja keltaisen ja oranssin sävyjä, jolloin lopputuloksena on luonnollinen ja täyteläinen lämmin päivetys. Helppo levittää tasaisesti, mukautuvan formulan ansiosta. Nelinkertainen määrä rusketuspartikkeleita yhdessä rusketusta pidentävien multivitamiinien ja öljyjen kanssa takaavat kuvankauniin rusketuksen hetkessä. Kaunis lopputulos ilman itseruskettavien ominaishajua.

Violet sävy sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille, ja kaikille, jotka haluavat täyteläisen supertumman lopputuloksen.

Kuvankaunis rusketus, josta voit itse päättää lopputuloksen tummuuden: Peseydy tunnin jälkeen luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Jätä vaikuttamaan pidempään jos haluat tummemman lopputuloksen.

-Violetin ja tumman ruskeiden pigmenttien sekoitus

-Taittaa keltaisia ja oransseja pohjasävyjä

-Imartelee oliivi-ihonsävyjä

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Itsestään mukautuva koostumus

-Tunnin pikarusketus

-Vegaaninen

-100% Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201303

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut