Syväpuhdistava saippua kasvojen iholle. Tuote on valmistettu aktiivihiilestä,  jonka erittäin mikrohuokoinen rakenne imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia, sekä tehokkaista villiyrttien ja kukkien uutteista.

1298E
Natura Siberica
Kuvaus

Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing on syväpuhdistava saippua kasvojen iholle.

Muinaisista ajoista lähtien pohjoisen yrtit ja marjat ovat olleet tunnettuja sisältämistään arvokkaista öljyistä ja vitamiineista. Pohjoisten alueiden alkuperäiskansa on käyttänyt näitä tehoaineita lääkinnällisiin sekoituksiin, joita on käytetty edistämään terveyttä, elinvoimaa ja nuorekkuutta. Natura Siberican työryhmä tutki tarkkaan alkuperäiskansojen muinaisia reseptejä ja valmisti niiden pohjalta tämän ainutlaatuisen ihonhoitotuotteen.

Tämä upea syväpuhdistava saippua on valmistettu aktiivihiilestä,  jonka erittäin mikrohuokoinen rakenne imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia, sekä tehokkaista villiyrttien ja kukkien uutteista: 

  • Tyrniöljy pehmentää, parantaa ihon sävyä, hoitaa ja parantaa ihon joustavuutta.
  • Palsamiköynnös suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.
  • Siperian setripuun öljy sisältää E-ja P-vitamiineja, jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja vahvana.
  • Pellavansiemenöljyllä on tulehdusta estäviä ja antiseptisia vaikutuksia.
  • Vaivaiskoivun silmu-uute kosteuttaa ihoa, auttaa sen uudistumisprosesseissa ja palauttaa terveen ihon värin, jättäen sen ihanan pehmeäksi ja ravituksi.
  • Lakkauute sisältää C-vitamiinia ja Omega 3- ja 6 - rasvahappoja ja näin sillä on antioksidanttisia vaikutuksia. Se nuorentaa ihoa ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.
  • Metsämustikkauute stimuloi ihosolujen uudistumista ja parantaa ihon joustavuutta ja ihon sävyä.
  • Sakhalin vadelman siemenöljyllä on antibakteerisia ominaisuuksia. Tuloksena kasvojen ihosta tulee näkyvästi puhtaampi ja ravittu ja ihohuokoset pienenevät.
Tuotetiedot
Natura Siberica
1298E
Käyttöohje

Kastele pakkauksen sieni vedellä ja ota siihen saippuaa. Levitä saippua sienellä kasvoille hierovin liikkein, anna vaikuttaa n. 1 minuutti ja huuhtele huolellisesti. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi käytä 1-2 krt viikossa.

Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Cocoyl Isethionate, Stearic Acid, Carbon Black, Parfum, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed OilWH, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Pineamidopropyl BetainePS, Picea Obovata Needle ExtractWH, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Betula Alba Juice*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Arvostelut

Voisit tykätä myös