Sigma Petite Perfection Brush Set -setti sisältää kolme metallisen ruusukullan sävyistä silmämeikkisivellintä sekä saman sävyisen säilytyslaukun. Siveltimet sopivat täydellisesti meikin levitykseen ja häivytykseen sekä rajausten luomiseen. Tuotteet ovat 100% vegaanisia sekä cruelty free.

HLD21
Sigma Beauty
22,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Sigma Petite Perfection Brush Set -setti sisältää kolme metallisen ruusukullan sävyistä silmämeikkisivellintä sekä saman sävyisen säilytyslaukun. Siveltimet sopivat täydellisesti meikin levitykseen ja häivytykseen sekä rajausten luomiseen. Siveltimet mahtuvat täydellisesti mukana tulevaan säilytyslaukkuun, jossa ne on myös kätevää ottaa mukaan matkalle.

Täydellinen setti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin meikkaajille. Siveltimet ovat antibakteerisia, helppoja puhdistaa, vegaanisia ja cruelty free.

Sisältö:

  • Mini E32 Exact Blend – Tarkkaan levitykseen ja värien yhdistelyyn.
  • Mini E38 Diffused Crease™ - Värien pehmentämiseen ja häivyttämiseen.
  • Mini E65 Small Angle – Tarkkojen rajausten luomiseen.
  • Mini Beauty Bag – Tyylikäs säilytyslaukku siveltimille.
Tuotetiedot
Sigma Beauty
HLD21

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut
Anni 2020-12-10

Laadukkaat ja parhaat

Kun kerran kokeilee sigman siveltimiä, ei paluuta ole! Nämä ovat markkinoiden parhaat siveltimet joita olen koskaan käyttänyt. Näillä tumpelokin saa blendattua luomivärit ilman karisemista, siveltimet ovat kauniit ja hyvin suunniteltu, lisäksi nämä ovat laadukkaat ja kestävät luultavasti loppuikäni. Tämä setti sisälsi pitkään haluamni silmäsiveltimet ja ne oli odotuksen arvoiset. Mukana tullut meikkipussi oli kaunis, niin kuin ruusukultaiset siveltimet. Harakka kiittää.