Kosteana käytettävä beautyblender -meikkisieni tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

20000N
beautyblender
20,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Kosteana käytettävä beautyblender -meikkisieni tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet.  Uniikki muotoilu ja patentoitu ylellinen materiaali häivyttävät meikkipohjan ja puuterit tasaisen kauniisti ihoon ilman rajoja. Beautyblender häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Lateksiton. Hajusteeton.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
beautyblender
20000N

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

Kostuta meikkisieni, puristele ylimäärinen vesi pois ja kuivaa sieni kevyesti pyyhkeellä. Taputtele tuote iholle iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää beautyblenderin tuotepakettia kuivausjalustana. Puhdistamiseen suositellaan blendercleanser-puhdistusainetta.

Arvostelut