Huom! Päiväys 1/23. Pulpe De Vie Fresh Kiss on hampaita ja ikeniä suojaava hammastahna,  jossa on luonnollinen mintun maku. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja luonnollisesti, ylläpitäen suun tervettä tasapainoa. Sen sisältämä luonnollinen rypäleuute vahvistaa hampaita, taistelee reikien muodostumista vastaan ja on luonnollinen antibakteerinen aine.

PULP6673PO
Pulpe De Vie
Kuvaus

Huom! Päiväys 1/23.

Pulpe De Vie Fresh Kiss on hampaita ja ikeniä suojaava hammastahna,  jossa on luonnollinen mintun maku. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja luonnollisesti, ylläpitäen suun tervettä tasapainoa. Sen sisältämä luonnollinen rypäleuute vahvistaa hampaita, taistelee reikien muodostumista vastaan ja on luonnollinen antibakteerinen aine.

Tuotteen sertifikaatit: ECOCERT / COSMOS / CRUELTY FREE

Tuotetiedot
Pulpe De Vie
PULP6673PO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS ORGANIC
Cosmebio
Cruelty Free
ECOCERT
Ainesosat

Hydrogenated starch hydrolysate - Aqua (water) - Hydrated silica - Glycerine - Zinc citrate - Vitis vinifera (grape) fruit water** - Aroma (flavor) - Sodium cocoamphoacetate - Xanthan gum - Levulinic acid - Menthyl lactate - Menthol - Sodium cocoyl glutamate - Sodium levulinate - Stevia rebaudiana extract - Sodium chloride - Sodium hydroxide - Aloe barbadensis leaf juice powder - Raphanus sativus (radish) root extract** - Citric acid - (*) Made from organic ingredients (**) Transformed from organic ingredients

Arvostelut