Viikunaa sisältävä, ORGANIC-sertifioitu Pulpe De Vie Fig  kosteuttava suihkugeeli puhdistaa hellävaraisella ja luonnollisella pesuainepohjalla samalla kun kosteuttaa ja ravitsee luonnollisilla viikuna- ja aloe vera -uutteilla. Sen raikas viikunan tuoksu jättää ihollesi kevyen ja luonnollisen tuoksun. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

PULP0070
Pulpe De Vie
Kuvaus

Viikunaa sisältävä, ORGANIC-sertifioitu Pulpe De Vie Fig  kosteuttava suihkugeeli puhdistaa hellävaraisella ja luonnollisella pesuainepohjalla samalla kun kosteuttaa ja ravitsee luonnollisilla viikuna- ja aloe vera -uutteilla. Sen raikas viikunan tuoksu jättää ihollesi kevyen ja luonnollisen tuoksun.

Pulpe de Vie on ruokahävikkiä vastaan taisteleva luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat pientuottajien hedelmistä ja vihanneksista, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin ja päätyisivät muuten hävikkiin.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Pulpe De Vie
PULP0070

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
Cruelty Free
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Ficus Carica Fruit Water, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hydroxide
Arvostelut