Pehmeä ja ultra hienojakoinen Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder  -irtopuuteri häivyttää ihon virheitä antaen samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

200005
Jeffree Star Cosmetics
23,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuterin avulla viimeistelet ihosta virheettömän! Pehmeä ja ultra hienojakoinen irtopuuteri häivyttää ihon virheitä luoden samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Rasvoittuvalle iholle puuteria voi lisätä tarvittaessa pitkin päivää pienellä puuterisiveltimellä.

Rose -sävy sopii erittäin vaalealle ja vaalealle iholle, jossa punertava pohjasävy.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
200005

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Väriperhe
Nude
Käyttöohje

Levitä irtopuuteria joko kostealla meikkisienellä tai tiheällä puuterisiveltimellä. Lisää puuteria runsaasti silmien alusille, nenän molemmin puolin, otsan keskelle ja hymyjuonteisiin kiinnittääksesi meikin paikoilleen. Näin meikki ei pääse karkaamaan ei toivotuille alueille.

Creasing who? Can’t relate.

Baking – Näin leivot puuterin kasvoillesi

Painele puuteria paksulti, mutta kevyin ottein kasvoille ja huomaat, kuinka puuteri sulautuu ihollesi. Anna puuterin olla paikoillaan 5 minuuttia, jonka jälkeen voit häivyttää ylimääräisen puuterin kasvoille käyttäen isoa puuterisivellintä. Lopputulos on kauniin tasainen, virheetön, mattainen ja kestävä.

Jos sinulla ei ole aikaa leipomiselle, levitä puuteria kasvoille kevyesti isolla puuterisiveltimellä. Lisää myös poskipäiden varjostuksen alapuolelle, jolloin saat tehostettua kasvojen muotoja vieläkin vahvemmin.

Ainesosat
Mica, Talc, Silica, Boron Nitride, Kaolin, Polylactic Acid, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Caprylate, Methicone, Maltol, Polyquaternium-80, Didecyldimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate. May Contain + / - : Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Arvostelut
2019-05-20

IHANA!

Paras setting powder jota olen käyttänyt. Todella hienojakoinen. Tuoksuu ihanalle hattaralle ja tuoksu haihtuu samantien kun puuterin laittaa kasvoille. Sitoo meikin paikalleen ja kirkastaa kasvoja, blurraa huokoset. Sopii erinomaisesti bakingiin. Kaunis pakkaus. Pakkauskoko ehkä hieman pienehkö, mutta laatu korvaa kokoa. Käy hyvin vaaleille punertaville kasvoille.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Sini 2019-05-09

Loistava tuote!

Loistava puuteri! Blurraa hyvin kasvojen epäkohdat ja sitoo meikin. Ja pakkaus kaunis. Tässä on myös ihana hattaramainen tuoksu. Jos ei pidä tuoksuista, niin se voi jotakuta häiritä, mutta itseäni ei ainakaan häiritse, päin vastoin. Ja tuoksun tuntee vaan pakkauksen avatessa ja puuteria laittaessa. Muuten tuoksua ei tunne kun tuote on kasvoilla. Suosittelen!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.