Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä.

30017
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Skin Frost Pro Palette -korostuspuuteripaletti yhdistää kuusi erilaista korostusväriä samaan pakkaukseen.

24 Karat sisältää kaksi jo olemassa olevaa sävyä, King Tutin ja Dark Horsen. Sävyt Sarcophagus, Legendary, Giza ja Liberace ovat uusia sävyjä. 24 Karat -paletin korostuspuuterit ovat sävyltään lämpimiä.

Runsaspigmenttiset Skin Frost -korostuspuuterit saavat kasvosi hohtamaan kuin kiiltomato hämärässä! Skin Frost -korostustuotteiden ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton, talkiton ja gluteeniton.

Pakkauskoko: 6 x 7 g

Tuotetiedot
30017

Tietolomake

Väriperhe
Metallinen
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Arvostelut
Neea 2018-10-30

Täydellinen

Hyvä pikmemtti ja kauniit sävyt!

2018-02-10

ihania sävyjä

ihanan monikäyttöinen highlighter paletti! samassa on poskipuna ja hohtava aurinkopuuteri ja todella monikäyttöinen kun löytyy päivittäisiä sävyjä ja sitten on kultainen sävy kun tahtoo vähän yllättää

2018-01-19

loistavia sävyjä

aivan ihania sävyjä mutta osassa ei ole niin paljoa kiiltoa kun toisissa mutta asian korjaa nopeasti pienellä suihkaisulla vettä