Vaseliini glitterin kiinnittämiseen kasvoille, vartalolle ja hiuksiin. Sitä voidaan myös käyttää suojaamaan huulia, yövoiteena kuiville käsille ja jaloille, taltuttamaan kurittoman kulmakarvat ja suojaamaan hiusrajaa hiusten värjäyksen yhteydessä. 

SQ5586400
Clover
3,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Vaseliini on todellinen klassikkotuote. Sitä voidaan käyttää suojaamaan huulia, yövoiteena kuiville käsille ja jaloille, taltuttamaan kurittomat kulmakarvat ja suojaamaan hiusrajaa hiusten värjäyksen yhteydessä. 

Riittoisa 20g Clover Vaseliini on myös Glitternistin glitterien paras kaveri ja "must have" -tuote glittermeikkien tekoon! Sopii kaikille glitterille ja kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Clover
SQ5586400

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Näin käytät glitteriä: 1. Levitä glitteröitävälle alueelle kevyesti vaseliinia tai glitterliimaa. 2. Lisää glitterit halutulle alueelle joko sormella taputellen tai meikkisiveltimellä. 3. Kun kiinnität glitteriä hiuksiin, kokeile sekoittaa glitteriä hiusgeelin joukkoon ja kiinnitä glitterit hiuslakalla.

Glittereitä voi käyttää kasvoilla, hiuksissa ja vartalolla.

Näin poistat glitterin oikeaoppisesti:

1. Poista glitterit kasvoilta ja vartalolta puhdistusliinalla pyyhkien 2. Heitä glitterinen puhdistuspyyhe roskakoriin - glitter ei kuulu viemäriin! 3. Hiuksista poistat glitterin tihellä harjalla harjaamalla.

Ainesosat
Petrolatum
Arvostelut