Eylure Faux Mink Volume -magnettiripset ovat upean tuuheat ja ylelliset. Ilman liimaa ripsien asettaminen käy entistäkin nopeammin, alle viidessä minuutissa! Käytä uudelleen jopa 15 kertaa. Pakkauksessa magneettinen rajausväri.

6002376N
Eylure
21,90 €
8,76 € Säästä 60%
Sisältää alv:n Alin hinta 30 päivää ennen kampanjaa: 21,90 €
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Eylure Faux Mink Volume -magneettiripset ovat upean tuuheat ja ylelliset. Eripituiset ja hieman silmän ulkonurkkaa kohti pitenevät ripset korostavat katsetta upeasti!

Eylure Magnetic Liner & Faux Mink -irtoripset tekevät irtoripsien kiinnityksestä entistäkin helpompaa. Ilman liimaa, entistäkin nopeampi asetus alle viidessä minuutissa ja ripset, joita voit käyttää uudestaan jopa 15 kertaa! Pakkaus sisältää mustan magneettisen silmänrajausvärin ja pehmeästä keinominkistä valmistetun ripsiparin, joiden ripsinauhassa olevat mageetit kiinnittyvät silmänrajaukseen helposti ja tasaisesti pysyen paikallaan läpi päivän ja yön. Rajaus ja ripset on helppo poistaa meikinpoistoaineella. 

Tuotetiedot
Eylure
6002376N

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Käytä pakkauksessa tulevaa magneettilineria normaaliin tapaan rajauksen tekemiseen. Anna kuivua. 2) Lisää rajausta vielä kaksi kerrosta ja anna kuivua kerrosten välissä. 3) Nosta tekoripset pakkauksesta varovasti sormin tai aplikaattorilla. 4) Aseta magneettiripset varovasti omien ripsien päälle. Ripset asettuvat helposti kiinni rajaukseen. Niin helppoa! 5) Älä huolehdi, jos et onnistu heti ensimmäisellä kerralla, magneettiripsiä voit asetella uudestaankin. Harjoitus tekee mestarin! 6) Puhdista magneettiripset aina tarvittaessa öljyttömällä puhdistusaineella ja säilytä omassa pakkauksessaan.

Ainesosat

Aqua (Water), Styrene/acrylates Copolymer, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogynated Castor Oil, Alcholol Denat., Phenoxyethanol, CI 77499 (Iron Oxide Black)

Arvostelut
Helena H Mirtukka 2023-06-18

Hyvät ripset

just sopivan levyiset ja kivasti kaarevat

Saara 2022-01-26

Toimii

Omille isommille silmilleni ripset istuivat ihan hyvin, mutta miinuksena se ettei pysty helposti leikata omalle silmälle sopivaksi. Ostan seuraavaksi saman brändin magneettiripset lyhyemmällä 3/4 nauhalla.

Rajausta piti laittaa 4 kerrosta jotta nappasi tukevasti kiinni mutta sen jälkeen pysyi koko illan paikallaan!

Ida 2019-10-03

Not worth it

Eyelinerin aplikaattori on kivan muotoinen, saa suht tarkkaa jälkeä tehtyä. Jouduin tosin laittamaan lähemmäs 4-5 kerrosta lineria, jotta sain ripset tarttumaan. Ripsinauhassa on 4 magneettia. Nauha on turhan pitkä omaan silmään, mutta magneettien takia sitä ei pysty lyhentää leikkaamatta yhtä reunimmaisimmista magneeteista pois.

Kun vihdoin sain ripset istumaan jotenkuten silmään, huomasin parin tunnin kuluessa että toisen silmän pieni vetistäminen kulutti sisänurkan eyelinerin pois, jolloin ripset lähtivät repsottamaan. Korjasin moneen otteeseen eyelineria, yritin jopa sijoittaa ripsiä kauemmas sisäkulmasta, mutta ripsinauhan pituuden takia ei onnistunut toivotusti. Päätin siis laittaa tavalliset liimattavat ripset, kun en luottanut magneettiripsien pysyvyyteen. Eyelineri kuitenkin karisi seuraavien tuntien aikana varsinkin sisänurkista tosi rumasti pois..

Summa summarum: tavallinen eyeliner + liimattavat ripset ovat ainakin oman kokemuksen mukaan paljon luotettavampi sekä nopeampi tapa tehdä näyttävä silmämeikki.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.