Erittäin lempeä kasvojen puhdistusgeeli Low pH Good Morning Gel Cleanser matala pH-taso on iholle optimaali, jolloin se ei poista iholta sen luontaisia öljyjä, vaan puhdistaa kasvot hellävaraisesti jättäen ihon kosteutetuksi koko päiväksi.

COS-0005
Cosrx
Kuvaus

Erittäin lempeä kasvojen puhdistusgeeli Low pH Good Morning Gel Cleanser herättää kasvosi yön jälkeen! Puhdistusgeelin matala pH-taso on iholle optimaali, jolloin se ei poista iholta sen luontaisia öljyjä, vaan puhdistaa kasvot hellävaraisesti jättäen ihon kosteutetuksi koko päiväksi. Teepuuöljy yhdessä BHA-hapon kanssa auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä ja tasapainottavat ihon rasvoittumista jättäen ihon kirkkaammaksi ja heleämmäksi. Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja täydellisesti ärtyvälle tai pesun jälkeen kuivalta ja kiristävältä tuntuvalle iholle. Myös kuiva ja jopa hilseilevä iho hyötyy sen tasapainoittavasta koostumuksesta. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-0005

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä kostealle kasvojen iholle aamuisin. Voit käyttää tuotetta myös kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä vaiheena iltaisin.

Ainesosat

Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polysorbate 20, Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Betaine Salicylate, Citric Acid, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA

Arvostelut