Ecotools Contour Face Roller

Kasvojen hierontarulla erityisesti leukalinjan kiinteytykseen

7592M
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Contour Facial Roller on kasvojen hierontarulla erityisesti leukalinjan kiinteytykseen. Käytä yhdessä suosikki kosteusvoiteesi tai kasvoöljysi kanssa rullaten kasvojen keskeltä kohti hiusrajaa käsitellen näin koko kasvot. Kasvorullan muoto sopii erityisesti leukalinjan kiinteyttävään hoitoon. Hierontarullaa voi säilyttää jääkaapissa, jolloin käsittely laskee myös kasvojen turvotusta tehokkaasti, tai rullan voi kastella lämpimällä vedellä ennen hierontaa, jollon lämmin rulla avaa ihohuokosia.

Tämä pakkaus kätkee sisäänsä iloisen yllätyksen! Kierrätä pakkaus kaivamalla se maahan ja tuota uutta elämää! Poista pakkaksen muoviosa, istuta biohajoava pakkaus multaan ja katso, kun se muuttuu ihaniksi villikasveiksi! Pahvipakkauksen materiaalissa on pienenpieniä siemeniä, jotka multaan istutettuna, ja vettä ja valoa saadessaan kasvavat uudeksi elämäksi.

Tuotetiedot
Ecotools
7592M
Arvostelut
Frida 2020-12-11

Rentouttaa kireitä leukalihaksia

Minulla on tapana narskutella öisin ja leuka- ja puremalihakseni ovat usein jumissa. Tämä rentouttaa niitä täydellisesti! Ja toivottavasti myös vähän poistaa leukalinjan turvotustakin. :D Tosi jämäkkä, hyvä hintalaatusuhde.

Taru 2020-09-18

Tosi hyvä!

Jämäkän varren ja pyörivien pallojen ansiosta tästä saa tukevan otteen, mutta ei tule painettua kuitenkaan liikaa. Erityisen hyvä tiukoille leukaperille!