Kuorintalaput puhdistavat ihohuokosia, parantavat ihon rakennetta ja rauhoittavat ihoa kasviuutteiden sekä AHA- ja BHA-happojen avulla. Käytä yksi hoitolappu kasvojen puhdistuksen jälkeen. Hajusteeton.

MZ-FW31
Mizon
Kuvaus

Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad -hoitolaput rauhoittavat ja kuorivat ihoa hellävaraisesti. Isokokoisissa kuorintalapuissa on runsaasti kasvovettä, joka rauhoittaa ihoa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Ihon pehmeyttä ja ihohuokosten puhtautta edistävät AHA-, BHA- ja PHA-hapot poistavat hellävaraisesti kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, kirkastaen ja tehden ihosta tasaisen näköisen.

Käytä yksi Pore Fresh Peeling Toner Pad puhdistetulle kasvojen iholle viimeistelemään ihonpuhdistus ja tuomaan välitöntä kosteutusta iholle. Säännöllisellä käytöllä ihohuokoset pysyvät puhtaampina ja pienemmän näköisinä.

Teepuuöljyä ja aloe veraa sisältävät hoitolaput rauhoittavat ja parantavat kasvojen ihon rakennetta, tehden ihosta tasaisemman ja kirkkaamman näköisen. AHA- ja BHA-hapot auttavat pitämään ihohuokoset puhtaina ehkäisten myös uusien epäpuhtauksien muodostumista.

AHA-happo poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileämmän ja kirkkaamman. BHA-happo auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja ennaltaehkäisemään musta- ja valkopäiden syntymistä.

PHA-happo puolestaan tasaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen ja auttaa hoitonestettä ja muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin ihoon. PHA-happo on hellävarainen happo, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siitä on myös apua punoituksen ja herkän ihon hoidossa.

Hajusteettomat ja isokokoiset Pore Fresh Peeling Toner Pad -kasvovesilaput sopivat käytettäväksi myös vartalon iholle, esimerkiksi selän ja niskan epäpuhtauksien hoitoon. Pyyhi suihkun jälkeen kasvojen iho lapun toisella puolella ja käännä lappu toisinpäin pyyhkiäksesi vartalon iho sen toisella puolella.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FW31
Arvostelut