beautyblender RE-DEW™ Set & Refresh Spray 50ml

Ihoa kosteuttava beautyblender RE-DEW™ Set & Refresh Spray -meikinviimeistelysuihke kiinnittää meikin ja raikastaa ihoa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

21236
beautyblender
Kuvaus

Ihoa kosteuttava beautyblender RE-DEW™ Set & Refresh Spray -meikinviimeistelysuihke kiinnittää meikin ja raikastaa ihoa. Kaksifaasinen tuote kosteuttaa ihoa antioksidanttisella sekoituksella vettä, koivu-uutetta ja hyaluronihappoa sekä ravitsee ihoa öljypohjaisten ainesosiensa avulla. Suihke saa meikkivoiteen ja puuterin sulautumaan toisiinsa tehden ihosta kuulaan ja hehkuvan. Tuote kiinnittää meikin pidentäen sen kestoa ja saaden meikin kestämään täydellisenä aamusta iltaan. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
beautyblender
21236

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta meikin päälle n. 20cm etäisyydeltä. Voit käyttää myös pitkin päivää kosteuttamassa ja virkistämässä ihoa. Suihkuta myös beautyblender-sieneen kostuttaaksesi sitä ennen meikin levittämistä.
Ainesosat
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Glycerin, PVP, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrolyzed Silk, Betula Alba Bark Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopherol, Lactobacillus Ferment Lysate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ethylhexylglycerin, PEG-10 Dimethicone, Poloxamer 407, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate
Arvostelut
Sara 2021-10-08

Kyllä!!

Kosteuttaa ihoa ja kiinnittää meikin täydellisesti. Kertaostoksena vähän kalliinpuoleinen mutta tää kyllä kestää tosi pitkään ja laatu on priimaa, joten hintansa väärti anyways.

Anette N 2021-04-14

Ihana lopputulos

Ihanan kuulaan näköinen iho ja meikkikin tuntuu pysyvän hyvin! Antaa kivasti säihkettä ja tuntuu kosteuttavalta. Kannattaa ravistaa tosi hyvin, etenkin kun tuotetta on enää vähän jäljellä!