Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Beauty Killer -luomiväripaletti sisältää kymmenen leuat auki loksauttavaa luomivärisävyä, jotka taatusti huomataan! Tämä paletti on jokaisen kosmetiikka rakastavan seikkailijan must have -listalla. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

10000
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Beauty Killer -luomiväripaletti sisältää kymmenen leuat auki loksauttavaa luomivärisävyä, jotka taatusti huomataan! Tämä paletti on jokaisen kosmetiikkaa rakastavan seikkailijan must have -listalla. Kaikki sävyt ovat superpigmenttisiä ja unelmapehmeästi häivytettävissä. Värit vaihtelevat räväkästä neonpinkistä aina utuiseen persikkaan. Valittavana on glitteri-,helmiäis- sekä mattaluomivärejä, joilla onnistuu loputon määrä erilaisia lookkeja. Paletti on 100% vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
10000

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä silmäluomille luomivärisiveltimellä. Käytä luomivärin pohjustusvoidetta, kun haluat intensiivisen lopputuloksen.

Ainesosat
Star Power: Talc, Mica, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Polyethylene, Glyceryl Caprylate, Methicone, Silica, Trimyristin, Hydrogenated Lecithin, Zinc Stearate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, May Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Red 28 Lake (CI 45410), Manganese Violet (CI 77742). Vanity, Courtney, China White: Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Methicone, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, may Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), Manganese Violet (CI 77742). Confession, Violence, Princess: Mica, Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Lauroyl Lysine, Silica, Zinc Stearate, Polyethylene, Glyceryl Caprylate, Methicone, Trimyristin, Hydrogenated Lecithin, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, May Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), Ultramarines (CI 77007) Black Rainbow: Mica, Silica, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Zinc Stearate, Glyceryl Caprylate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Metyhicone, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxdie, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate May Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499) Rich Bitch: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Polyethylene, Talc, Silica, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Glyceryl Caprylate, Methicone, Trimyristin, Tin Oxide, Hydrogenated Lecithin, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, may Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), Bronze Powder (CI 77400) Expensive: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Talc, Silica, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Zinc Stearate, Polyethylene, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Caprylate, Methicone, Trimyristin, Hydrogenated Lecithin, Tin Oxide, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, May Contain+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), Blue Lake 1 (CI 42090), Yellow 5 Lake (CI 19140), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)
Arvostelut
Lumi 2020-05-17

Kivoja sävyjä sisältävä, kompakti paletti.

Värien pigmentit eivät kuitenkaan yllä aivan Jeffreen uusimpien palettien tasolle. (Tämä Jeffreen ensimmäinen paletti)
Varsinkin Pinkkiä sävyä saa ihan kunnolla hinkata että saa värin näkymään iholla.
Näin arkimeikkaajana paletti kuitenkin sopii käyttööni hyvin, ja pigmentin taso riittää

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2020-05-12

Ärsyttävän täydellinen värimaailma!

+ Tässä paletissa on niin kauniin tyrmäävät sävyt, joilla tulee vähintään wow näköisiä meikkejä. Palettia on itseasiassa aika vaikea laittaa syrjään kovinkaan pitkäksi aikaa, kun on kerran ottanut käyttöön.

+ Paletti on jokseenkin dramaattinen, mutta jos on tottunut tekemään jopa arkena tummia silmämeikkejä, niin tätä palettia pystyy helposti käyttämään vaikka joka päivä. (Lisänä välillä vaikka esim jostai toisesta paletista olevia sävyjä lisänä.)

+ Paletissa on esimerkiksi täydellinen kulmakarvojen alapuolelle sävy, joka on tarkemmin pehmeä luunvalkoinen. Ei siis liian valkoinen. Ei tule pellelook. (China white). Lisäksi ns. täydellinen utuinen pohjaväri luomelle. (Courtney) Lisäksi aivan upea tumman ruskeahko, mustan luumu sävy. (Vanity). Jopa neonpinkki sävy (Star Power) toimii myös kätevästi pieninä määrinä meikissä hyvin, ei näytä yhtään liian yliampuvalta + En myöskään ole löytänyt vikaa esim sävystä (Rich Bitch), jota on väitetty paletin jopa huonommaksi.

- Yllättäen sävyn Black Rainbow:in glitter partikkelit tuntuu silmämeikissä turhilta.

- Luomiväripakkaus on kiiltäväpintainen joka kerää rasvaisia sormenjälkiä. Se voisi olla parempi, kun on suht kallis luomiväripaletti.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Queen 2020-05-12

Perfect

Täydelliset värit, monipuolinen paletti.
Kestävät koko päivän. Levitys helppoa.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Minna 2019-12-28

Todella laadukas!

Paletti on hyvälaatuinen, upeat värit ja pigmentti. Kaunis pakkaus, ei mitään huonoa sanottavaa.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2019-09-17

Hyvä ostos

Värit itsestään ovat todella kauniita, mutta pigmentti muutamassa melko olematon muttei mahdoton saada näyttävyyttä. Onnekseni näissä "suosikeissa" pigmentti on mitä mahtavin! Vaaleita sävyjä saa myös käytettyä vaikka highlighterina.
Varmasti tästä paletista tulee suosikkini ja käytetyin.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2019-01-08

Kestävät ja pigmenttiset sävyt

Oikein hyvä paletti. Käytän eniten mustaa sävyä, mutta myös sinisen ja ruskean sävyä. Näissä varsinkin huomasin, että luomiväriä levitettäessä väriä varisee pitkin poskia joten suosittelen tekemään meikkipohjan vasta silmämeikin jälkeen. Kultainen sävy vaatii enemmän työstämistä, esimerkiksi setting sprayta apuna käyttämällä saa kultaisestakin sävystä pigmenttisemmän ja syvemmän. Annan neljä tähteä juuri tuon värin varisevuuden vuoksi, muuten aivan täydellinen!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2018-06-13

AIVAN MAHTAVA!!!

Siis tuote oli todellakin hintansa arvoinen! Pigmentti on USKOMATON ja pysyy kuin liimattuna! Suosittelen!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2017-04-08

Keskitasoa

Paletti on todella kaunis ja sävyt hauskoja. Valitettavasti luomivärien laatu kuitenkin vaihtelee, osa on todella upeita ja pigmenttisiä, kun taas osa vaatii työstämistä (esim. kultainen sävy). Luomivärit näyttävät hämäävästi todella suurilta, mutta tuotetta on melko ohukaisesti pannuissa eli pohja saattaa tulla hyvinkin pian näkyviin.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2017-02-25

Upea paletti!

Värit ovat todella pigmenttisiä ja ihania. Tällä paletilla saa aikaan todella upeita silmämeikkejä! Voin suositella kaikille palettia ja on todellakin hintansa arvoinen.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2017-01-05

Lumoava

Paletti, joka on kauniissa paketissa, helppokäyttöinen koostumus ja uniikit värit, joita ei ihan joka nurkan takaa löydä. Hinnan arvoinen todellakin. Saapui täydellisen ehjänä muutama päivä tilaamisen jälkeen, joten tämä nettisivu on selkeästi paras paikka Suomessa ostaa Beauty Killer.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2016-12-06

Loistava paletti.

Luomivärit ovat runsaspigmenttisiä ja helposti häivytettävissä. Todella helppo määritellä värien intensiivisyys kerrostamalla väriä. Ei ihmeempää tuoksua. Helppo levittää niin luonnonkarva kuin synteettisilläkin meikkisiveltimillä :) Suosittelen!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.