100015
Beskrivning

Vill du skina likt vackraste polarsken? Northern Lights Supreme Frost Pro paletten innehåller sex strålande och nya Supreme Frost -nyanser. Förbered dig för kosmiskt förtrollande och ytterst imponerande nyanser! 

Supreme Frosts kombinerar gelliknande spridbar textur, intensiv metalliskt shimmer och glittrande ljusstyrka. Dessa bildar tillsammans en fräsch typ av en highlighter-hybrid. Supreme Frost tillför ansiktet ett utomjordiskt shimmer som bara måste upplevas. Shine on baby! 

Applicera med fingret, borsten eller makeupsvampen. 100% vegan. Tillverkad utan djurförsök. Talkfri, parabenfri och glutenfri. 100% vegan. Tillverkad utan djurförsök. Talkfri, parabenfri och glutenfri.

Produktdetaljer
100015

Datablad

Väriperhe
Moniväri
Reviews
Sini 2019-02-20

Aivan mahtava!

Olen aivan ällikällä lyöty tästä paletista. En ole aikaisemmin kokeillut Supreme Frost -tuotteita ja nyt on sanottava, että tässä on loistava (kirjaimellisesti) tuote! Luulin, ettei Platinum Ice -palettia voittaisi mikään, mutta väärässä olin. Tämän paletin kaikki sävyt ovat todella upeita. Sormella sipaisemalla saa parhaimman lopputuloksen ja jos haluaa extra blingiä, niin tuotetta voi kerrostaa. Yksi sormen sipaisu kyllä riittää minulle. Sivellintäkin voi käyttää, mutta lopputulos on tällöin paljon himmeämpi.

Alaskan Icessä on upea sinertävä vivahde joka yllätti. Tästä tuli ehkä yllättäen suosikkini. Thawed Out on pinkki glitter -sävy, tulee ehkä vähän mieleen Platinum Ice -paletin Pink Chill, mutta intensiivisempänä ja vielä glitterisempänä. Below Freezing on upea sinisen sävy jota en itse käyttäisi highlighterinä, mutta on kaunis esim. luomivärinä. Frozen Gold ja Anchorage yllättivät positiivisesti - luulin etten tulisi käyttämään näitä kahta, mutta voi miten väärässä olin! Frozen Gold on ihana kultainen glitter ja Anchorage vastaavasti pronssinen glitter. Kumpikin on kovasti ollut käytössä silmämeikissä erityisesti. Arctic Sky on sävyistä vähiten glitterinen ja tummempi mitä odotin, mutta sekin sopii silmämeikkiin. Kasvoilla se oli minulle liian tumma.

BunnySinister 2019-02-01

Spektaakkeli

No nyt!
Aivan uskomattoman upeat highlighterit ja jokainen väri on sellainen, mitä minulta ei ainakaan mistään aiemmasta paletista tai pannusta löytynyt vaikka omistan todella monta.
Supreme Frostien koostumus on minulle erittäin mieleinen ja tykkään kun säkenöi ja kimaltaa.
Sininen sävy voi olla aina kauhea poskipäillä ainakin vaalealla iholla, mutta varmasti tulee meikeissä muutoin käyttöön.
Aivan ässä, toivon ettei pannut kuiva kuten tapahtui aiemmissa Jeffreen skin frost-paleteissa.