10002
Produktinformation
10002

Datablad

Väriperhe
Röd
Reviews
2018-11-04

ihan ok

sävyt ei ole iholla samansävyisiä kun paletissa tai kuvissa. kaikki sävyt on pinkkejä joka tekee erilaisten lookkien luomisesta hankalaa kun kaikki päätyvät näyttämään silmätulehdukselta tavalla tai toisella. koostumus on muuten ihan priimaa.

2018-09-02

Amazing

Blendaantuu todella hyvin, ei varise. Rohkeat värit ja mahtava pigmentti

2018-04-27

will the palette ever be cheaper???

????

2018-04-18

Hyvä!

Paletin pigmentti on hyvä, värit on helppo häivyttää. Sävyt on monipuolisia, vaikka ensin ajattelin paletin olevan aivan liian punainen, saa helposti dramaattisen, niinkuin luonnollisenkin lookin. Miinusta siitä, että vaikka pakkaus onkin hieno, niin se on melko painava.

2018-04-11

Täydellinen. Hyvin levittyvät pigmentit ja "aloittelijoidenkin"

Pigmentit leviävät vaivatta, pysyvät todella hyvin paikallaan. Useita eri eye primereita kokeiltu ja kaikki toimii paletin kanssa. Punaset/lilan sävyt todella pigmenttisiä, mutta helppo levittää. Rohkaisee kokeilemaan uusia lookkeja ja tämä paletti todellakin sanoo "make-up is fun" ;)

2018-04-10

Hyvä paletti, mutta ei täyttänyt täysin odotuksia

Todella kaunis paletti, sävyt ovat pigmenttisiä ja koostumus on hyvä! Ajoittain vaikeaa häivyttää, mutta itse olen kokenut samaa myös muiden palettien punertavien sävyjen kanssa, joten se ei ole minulle ongelma. Miinusta annan kuitenkin siitä, että paletissa on todella kummallinen voimakas haju, joka häiritsee minua. Lisäksi mielestäni Androgony-paletin sävyt ovat reilusti pigmenttisempiä.

Karita 2018-04-09

Täydellinen

Pigmentti on 6/5, koostumus on ihanan pehmeä ja ylellinen. Koko paletti on itsessään upea luomus ja todella laadukkaan oloinen.