40017
Beskrivning
Fyllig rosa! Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktdetaljer
40017

Datablad

Väriperhe
Rosa
Reviews
2018-01-09

Täydellinen

Mietin pitkään tämän sävyn ja Diva:n välillä, kunnes ajattelin aiempien arvioiden olevan oikeassa ja tämän kylmä sävy sopisi minulle. Putkilossa sävy näyttää järkyttävälle, jotenkin nudelle ja tunkkaiselle. Mutta kun avasin tuotteen ja vedin punat huulille olin heti myyty: sävy on kylmähkö vaaleanpunainen, tummempi kuin kuvassa, mutta se ei korosta hampaiden kellertävää sävyä! Kalpealla iholla tämä on täydellinen, ei räjähtävän räikeä mutta huomattava. Doll parts pysyi huulilla aivan koko päivän, ja nyt puhun 12 tunnista sekä 4:stä ruokailusta kahveineen. Huulilla ei atoopikko huulirasvariippuvainen tuntenut juuri mitään muulloin kuin ihan illalla klo21.

2017-11-21

Hyvä

Pysyvyys ja levittyvyys hyvä, sävystä yksi tähti pois, sillä odotin saavani hempeän , kylmän vaaleanpunaisen, mutta sävy on tummempi ja violettisempi kuin kuvassa.

2017-06-03

Hyvä tuote

Tuotteessa ei ole mitään vikaa, väri vain ei sopinut minulle. :) Levittyy helposti ja tasaisesti, ei "lohkeile". Väriä on helppo lisätä jos se jostain syystä kuluu pois.

2017-05-03

Ehdoton lemppari nykyään

Nousi heti lempihuulipunaksi! Koostumus on todella miellyttävä, ei kuivata huulia, helppo levittää, lopputulos on mattainen ja tasainen. Todella hyvä pysyvyys, hyvin harvoin tarvitsee edes syömisen tai juomisen jälkeen lisätä huulipunaa. Väri ei ainakaan omilla huulilla ole niin vaaleanpunainen kuin kuvassa, vaan hyvin tumma pinkki, ehkä jopa hieman violettiin taittava. Suosittelen!