40016
Beskrivning
Rodnande beige! Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktdetaljer
40016

Datablad

Väriperhe
Beige
Reviews
2018-02-12

Täydellinen

Lemppari nude huulipunasävy ikinä! Aivan täydellinen sävy ja mukavan tuntuinen huulilla. Aina kun haluaa laittaa huulipunaa mutta ei tahdo mitään erityistä niin tämä sävy on helppo valinta. Omistan miniversion tästä mutta pakko ostaa täysikokoinen, niin usein käytössä.

2017-12-01

Loistava

Aivan ihana sävy ja koostumus! Huulilla tosi huomaamattoman tuntunen. Tuoksu aluksi jännä, mutta häviää ku kuivuu. Ehoton lemppari.

2017-08-05

Todella hyvä

Erinomainen nudesävy! Sama koostumus kuin aiemmin omistamissani Jeffreen liquid lipstickeissä ja se on aivan loistava! Levittyy niin hyvin ja pysyy paikoillaan todella hyvin syödessäkin. Sävy on erittäin monikäyttöinen, käytän sitä yksinään, mutta myös taputtelen huulten keskiosaan tummemman huulipunan kanssa täyteläisemmän ombre-lookin luomiseksi.

2017-06-03

Kaunis

Kaunis sävy, ei liian vaalea vaikka niin pelkäsinkin. Pysyvyys on hyvä ja värin levittäminen on helppoa. Suosittelen!