40015
Beskrivning
Laxröd korall! Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktdetaljer
40015

Datablad

Väriperhe
Orange
Reviews
2017-04-30

Hyvä

Tekee sen mitä lupaa, antaa hyvin pigmenttiä jo ensimmäisellä levitys kerralla, ja kuivumisen jälkeen tuntuu, kuin ei olisi huulilla punaa ollenkaan. Omasta mielestäni puna on hyvinkin kylmän sävyinen. Omia huuliani tämä vain kuivattaa aika reippaasti, joten sen vuoksi en antanut täysiä pisteitä. Muuten kyllä tykkään. :)

2017-02-13

Pigmenttiä löytyy!

Tosi pigmenttinen! Yllätyin siitä miten tosi pieni määrä tätä tuotetta antaa jo kivan värin. Jokapäiväiseen käyttöön sopii että vaikka pari pisaraa töpöttää huulille sormin. Suosittelen!

2017-02-04

Ohuehko, mutta itseä ei haittaa.

Todella kiva väri, omaan makuun ehkä liian kirkas jokapäiväiseen käyttöön, mutta kyllä tätä aika usein tulee käytettyä! (itse tykkään tosi nudeista ja viileistä sävyistä, tässä on kuitenkin sitä jotain)
Tosi helppo levittää, hiukan ohuempi koostumus kuin muilla sävyillä, mutta mukavan tuntoinen huulilla, kerrostuu ja pysyy hyvin.

2016-12-01

Todella hyvä! Käy jokapäiväiseen käyttöön ja kehuta tulee

Mielestäni Rose Matter on todella käypä väri jokapäiväiseen käyttöön olematta nude. Sanoisin, että väri ei vastaa täysin kuvaa - enemmän mielestäni oranssiin vivahtavaa kuin kuvan vaaleanpunainen. Silti ihan mahtava! Pysyy hyvin eikä kuivata huulia.