Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40015
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Rose Matter on sävyltään lohenpunainen koralli. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40015

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Oranssi
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat
Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)
Arvostelut
2017-04-30

Hyvä

Tekee sen mitä lupaa, antaa hyvin pigmenttiä jo ensimmäisellä levitys kerralla, ja kuivumisen jälkeen tuntuu, kuin ei olisi huulilla punaa ollenkaan. Omasta mielestäni puna on hyvinkin kylmän sävyinen. Omia huuliani tämä vain kuivattaa aika reippaasti, joten sen vuoksi en antanut täysiä pisteitä. Muuten kyllä tykkään. :)

2017-02-13

Pigmenttiä löytyy!

Tosi pigmenttinen! Yllätyin siitä miten tosi pieni määrä tätä tuotetta antaa jo kivan värin. Jokapäiväiseen käyttöön sopii että vaikka pari pisaraa töpöttää huulille sormin. Suosittelen!

2017-02-04

Ohuehko, mutta itseä ei haittaa.

Todella kiva väri, omaan makuun ehkä liian kirkas jokapäiväiseen käyttöön, mutta kyllä tätä aika usein tulee käytettyä! (itse tykkään tosi nudeista ja viileistä sävyistä, tässä on kuitenkin sitä jotain)
Tosi helppo levittää, hiukan ohuempi koostumus kuin muilla sävyillä, mutta mukavan tuntoinen huulilla, kerrostuu ja pysyy hyvin.

2016-12-01

Todella hyvä! Käy jokapäiväiseen käyttöön ja kehuta tulee

Mielestäni Rose Matter on todella käypä väri jokapäiväiseen käyttöön olematta nude. Sanoisin, että väri ei vastaa täysin kuvaa - enemmän mielestäni oranssiin vivahtavaa kuin kuvan vaaleanpunainen. Silti ihan mahtava! Pysyy hyvin eikä kuivata huulia.