40009
Beskrivning
Brungrå nude! Flytande läppstift. Snabbt torkande, sammetslen konsistens skapar en perfekt  resultat på endast ett par minuter. Färgen är aningen genomskinlig precis vid applicering men torkar till det perfekta matta resultatet. Extremt hållbar resultat och tål små pussar! 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri och glutenfri.
Produktdetaljer
40009

Datablad

Väriperhe
Beige
Reviews
Marianne 2019-12-17

Yaass

Melko vaalea greige, tää näyttää parhaalta vähän tummemman rajauskynän kanssa. Ehkä vähän kuivempi tai helpommin kuluva koostumukseltaan verrattuna muihin sävyihin samasta tuotteesta, mutta ajaa silti hyvin asiansa!

2017-11-29

Ei Jeffreen pathaimmistoa.

Omistan useamman VLL:n Jeffree Starilta, mutta tämän kyseisen sävyn koostumus poikkeaa muista huomattavasti.
Tuote on hankala saada huulille tasaisesti, ja se jää tuntumaan epämukavalta verrattuna muihin omistamiini. Harmi, sillä sävy olisi aivan täydellinen!

2017-07-19

Hyvä erikoisväri.

Voin suositella/ja en tavallaan suositella.
Plussaa koostumuksesta ja on todella pigmenttistä.
Miinuksena se, että tuotetta on putkilossa tosi vähän hintaansa nähden. Ps. Kyllä alussa pigmentti kai ei millään sekoittunut täysin kunnolla, koska putkilo oli täynnä ja väri kerääntyi huulille todella tummaksi tuotekuvaan verrattuna. Muutaman kerran käytön jälkeen sävy todella on tuotekuvan kaltainen.

2017-03-22

Todella hyvä nuden sävy.

Hyvin tasainen lopputulos. p.s Aluksi en osannut varoa nestemäistä koostumusta niin tarttui hampaisiinkin =D

2017-03-17

Ihana!

Kylmä nudesävy. Helppo levittää ja pysyy koko päivän. Kevyt koostumus, ei kuivata huulia. Todellakin hintansa arvoinen!