40029
Produktinformation
40029

Datablad

Väriperhe
Grå
Violetti
Reviews
2019-02-20

Upea

Upea väri ja pysyi huulilla täysin jopa sen jälkeen kun olin syönyt lihapiirakan. Ei tahraa ja on huulilla todella kevyen tuntuinen. Suosittelen! :)

2018-05-30

Älkää ostako ainakaan tuotekuvan perusteella ;)

Kuvittelin, että tämä oisi enämpi ollut siniharmaaseen päin, jossa on violettia. Tuote ei ole todellisuudessa rajusti sinivioletti/harmaa, vaan menee sävyltään: Deceased-Delicious akselilla, eli on enempi kylmän punertavan violetti/harmaaseen taittava, eli jos omistaa jo nuo aikaisemmat sävyt, tämä Scorpio saattaa tulla pettymyksenä, mutta jos tykkää nuista kuten itse. Tuli kiva lisä näihin harmahtaviin sävykokoelmaan. (vaikka ei hirveesti eroa sävyltään) Tummuusaste tässä täydellinen, sopivan tumma ja ei liian vaalea. Koostumus tuttua hyvää tavaraa. Yllätti vain, ettei ollutkaan niin erilainen, kuin ajattelin. (x

2017-11-23

4/5

Beautiful color, even coverage and opaque application, is easily removed with oil-based makeup remover. This means, that it will need re-application after eating, especially oily food. On my skintone, it is very similar to Delicious, but with a more purple-ish hue as opposed to brown. The only negative, is that the color pictured does not match the color on me once applied. So for me personally, it was not as purple as I would have expected.

2017-11-21

Ihanan erikoinen

Koostumus ja pysyvyys hyvä. Sävy ihastuttavan erikoinen.

2017-04-21

Ihanan värinen!

Väri aivan loistava mutta vaatii kaksi kerrosta että peittää kokonaan huulten oman värin itsellä. Mutta kerrostaminen näillä onnistuu loistavasti, ei jää tahmeaksi eikä paakkuunnu. Ihanan tuntuisia huulilla eli koostumuksesta täys kymppi.